pengalaman malam pengantin ku

10:22:00 PM

salam.

selamat sejahtera.


line internet yang tersangat lah sadis.
terlalu perlahan..tension yang amat.
tidak dapat nak mengunjungi blog teman-teman.
jangan terpedaya dengan tajuk entri kali ni.
ini same juga dengan yang lepas-lepas.
aku masih belum mendirikan rumah tangga.
ilmu agama pun tak cukup lagi.
tu adalah salah satu keyword yang sangkut dekat nuffnang aku tadi.
entah sape la pegi search dan macam mane lak blog aku leh kene tempias die.
sengal betol..
MySpace
moh tengok screenshot ini kalo tidak p'caye.

ha..??
amacam...suda terang lagi kan berpelita..
sekian.

pesanan penaja : jangan sekali-kali bangga dengan dosa yang kite lakukan.
MySpace

You Might Also Like

37 kutukan membina...

  1. haha.. kadang2 kan keyword pelik2 je boleh direct terus ke blog kita kan. padahal takde kaitan lgsg pun. selamat berpuasa arief! =)

    ReplyDelete
  2. haha.. kadang2 kan keyword pelik2 je boleh direct terus ke blog kita kan. padahal takde kaitan lgsg pun. selamat berpuasa arief! =)

    ReplyDelete
  3. ASSILA

    haha..tu yang kite xtawu tuu..

    ReplyDelete
  4. Aida Effarina

    haha..tu la pasal..
    terima kasis..
    :D

    ReplyDelete
  5. huk aloh, dasat!
    mesti beliau itu tgh gersang!
    kahkahkah!!!~

    ReplyDelete
  6. hhahaha.. bahaya tuh!! kantoi.. wee~~

    ReplyDelete
  7. akhir nya jumpe tmpat nk komen :)

    ReplyDelete
  8. ♥ Xett Hereen ♥

    haha..gersang abess..
    ;p

    ReplyDelete
  9. fara

    entah la..
    xde kesedaran sivik langsung..
    haha..ade kaitan ke.
    ;P

    ReplyDelete
  10. ferra

    haha..bagus la kalo da jumpe..
    rajin2 la komian..
    :D

    ReplyDelete
  11. cahayachenta

    die xpakai kompas kowt..
    2 yang sesat tu.
    ;p

    ReplyDelete
  12. ish da btukar lak tmpat mau komen ni.. makin cute lak ohhok!

    ReplyDelete
  13. cehhh..smpai ke mlm pengantin..pelik2!huhu

    ReplyDelete
  14. ahahaha..myb dia nk dptkn tips2 mlm pengatin la kot dr awk..salah parking.kekekke

    ReplyDelete
  15. ferra

    haha..bile mase lak tukar..
    adess.
    :D

    ReplyDelete
  16. echah mashuri

    owang yang baru kawin kowt search tuu..
    ;p

    ReplyDelete
  17. sugar2 kapas strawberry

    haha..maybe la kan..
    xleh nak salahkan die jugak.
    :D

    ReplyDelete
  18. haish ingat btol2 dah kawen kehr4

    ReplyDelete
  19. hohohoho, tu petanda kau perlu kahwin kot!

    ^_^

    ReplyDelete
  20. hahaha... ni mesti budak giler suck.. ahaks :D

    my recent post:
    JOM MASUK U =)

    ReplyDelete
  21. kahkhakah....ckp jek la kawen lari kt siam kan kan....

    ReplyDelete
  22. hahaha org tu pikir ko dh kawen kot..tu la cari tip pengantin..:p

    ReplyDelete
  23. Miss ...

    haha..lambat lagi aku kawin
    ;p

    ReplyDelete
  24. hakimfaridzul

    ceh2..
    aku plak..
    petanda xelok tu.
    :D

    ReplyDelete
  25. nurul amira

    awat excited sangat..?

    ReplyDelete
  26. Zairie Husin

    haha..tu la kan..
    sengal je.

    ReplyDelete
  27. bidadarihijau

    ade ke nk kawin kat siam..
    haha..

    ReplyDelete
  28. Wanie-san

    aku belom cukup umo lagi mau kawin..
    :D

    ReplyDelete
  29. ::cdot the dot::

    ape yang best..?

    ReplyDelete
  30. ~ ReD ~

    ntah cam mane leh sangkut cni..
    haha.
    ;p

    ReplyDelete
  31. awl2 lagi sudah terpedaya dgn tajuk..hehe

    ReplyDelete
  32. delour

    haha..
    len kali jgn t'pedaye ye..
    :D

    ReplyDelete