KELEBIHAN APABILA XDE SAPE TAHU BIRTHDAY KITA

5:49:00 PM

salam.

selamat sejahtera.


ari ni xtawu nak makan ape..
sebab excited sangat mau balik kampung...(luse).
berbalik kepada topik hangat di atas.
mesti kamu semua tahu kan bile xde owang tahu bufday kite..?
haha..lagi-lagi kalo yang duk hostel..
aku punye bufday kat facebook suda hide.
MySpace
tapi macam mane leh t'lepas info kepada rakan-rakan di sini.
jadi oleh hal yang demikian, semalam berlangsung lah upacara mesra-mesra
walaupun bufday aku da lame lepas..
belated kate nye.adeehhh..ape leh buat kan, terima je la pembalasan nye.
mau tau apa ramuan nya..?

1. air sejuk tuk pemanas badan.
2. beberap bijik telur dipecahkan sesuka hati mengikut kreativiti masing-masing.
3. puntung rokok yang telah lame di kitar semula, banyak khasiat kate nye.
4. maggi yang suda tidak lalu untuk di makan di campur sebagai penyedap rase.
5. jangan dilupe, tepung naik sendiri..
6. di rembeskan kepada mangsa a.k.a saya_arief

sengal xberkesudahan..
kamu sekalian tunggu lah pembalasan nya.
MySpace

pesanan penaja : jangan sekali-kali dedahkan tarikh lahir anda.
MySpace

You Might Also Like

35 kutukan membina...

  1. hahaha..
    kesiannya..
    selamat hari jadi yg x tau bile tarikhnya :)

    ReplyDelete
  2. ahahaha...hepi belated besday la weh..
    mlm kang balik keje aku send bom atom kat hostel ko k.
    hahahaha...

    p/s: FB ada notification besday dlm frenlist xkesah la ko hide ke x..hahaha..

    ReplyDelete
  3. hahaha bro..
    anyway.. selamat ulangtahun kelahiran..

    New Entry ProfHariz
    Tentang Fynn Jamal 150 Juta

    ReplyDelete
  4. pergh...
    megi yg dah xlalu makan tu??
    confirm kne mandi 40 hari 40 malam ni..hehe

    ReplyDelete
  5. happy belated bday bro!!! sentap ngan aku laie......???? sori....
    (akan rasa bersalah sampai mati)

    ReplyDelete
  6. b.r.u.t.a.l.s.o.l.o : cube la.. ;p

    marina anakcikbob : thanks. ea, mane aku tawu..xreti sangat fb2 ni.

    ProfHariz : thanks..

    Miss Yan : uish..xde la sampai cam tu sekali.

    .s.o.f.i.a. : terimass..mintak adiah sekali.

    ReplyDelete
  7. ekeke kesian ko
    appy besday wehhh

    ReplyDelete
  8. Miss ... : haha, thanks.adiah xde..?

    ReplyDelete
  9. eh aku punye besday,aku nk mntk besar punye hadiah.nnti aku inform kau eh?*ketawa*

    ReplyDelete
  10. HAHA .
    kesian nyee .
    saba jela yep !
    anywayy , happy belated birthday (:

    ReplyDelete
  11. nasib date birth gua kne time cuti....wakaka...
    ok laa tu,enjoy kn???
    hahaa...kecian sungguh...

    ReplyDelete
  12. nak hadiah kena aku kaya hasil dwet nuffnang lu......

    ReplyDelete
  13. happy bday beb!:D err..ke belated? hhhaah..x kisah la. janji org tu dh diraikan dgn telur, tepung n yg swaktu dgnnya..hahah ;p

    Gambar Best Filem Vampires Suck

    ReplyDelete
  14. PenuliS : haha..infom la..aku kasik adiah nanti.

    ayue : terimas..saba je kan.

    nur aisya humaira : haha..enjoy la sangat.

    .s.o.f.i.a. : haha..okeh..aku tunggu.

    ~ ReD ~ : pengalaman berharga smue tu. ;p

    ReplyDelete
  15. olololo comenya

    hepi berday tuk kamu yg x come.

    tul ke ni, tak tau tarikh pun.hahahha

    klu bukan amik ar tuk taun dpn.ngeeeee

    ReplyDelete
  16. haha...megi basi mmg terbaekkk ahhh kalo cmpur gn telor tembelang!

    ReplyDelete
  17. AyanaAsham : haha..thanks kak..lame da dye xdatang cni.

    echah mashuri : haha..memang, da bomb.. ;p

    ReplyDelete
  18. happy belated birthday :) penah jugak kena simbah dgn mmber2 mase birthday sampai kena marah dgn warden sebab bising and kena berjemur pukul 1 pg kat koridor. xleh masuk bilik walaupun time tu sgt sejukkk :'(

    ReplyDelete
  19. amy'slover♥ : hihi..thanks..huhu.sejuk yang amat tu kul 1..kui3.

    ReplyDelete
  20. hahaa..bestnyer!!!!
    hepy besday arief...
    sekurang2nya kelahiran kamo rase sikit dihargailah la kan..hee;)
    walaupun telah diperkotak katikan..hee;D

    sy juge suke kenakan org..
    tp xpernah pown kenakan org..hehe
    sbb sy baik..ngee~
    sile percaya..;)

    ReplyDelete
  21. akiN aMar : haha..best la sangat..thanks..nanti akan kene jugak tu..wait n c okeh. ;p

    ReplyDelete
  22. ahaha..
    menarik betul.
    kenangan terindah tu arief..

    ReplyDelete
  23. noor afzan

    haha..kenangan paling indah..
    ;p

    ReplyDelete
  24. samak2.. haha..
    hepi belated besday ya.. wah2, yg ke brape ni.. hehe

    ReplyDelete
  25. Pinky Pixie : hihi..thanks..yang ke tuutt.. ;p

    ReplyDelete
  26. hp belated bday arief ;)
    best per kene tepung..hehe..
    balas jer balek nt..haha

    ReplyDelete
  27. Anonymous Kacak : aq tawu sapa anda.

    d_LA : trimass...akan dibalas jugak nanti, wait n c.. ;p

    ReplyDelete
  28. sugar2 kapas strawberry : kalo kene kan besh,haha.. ;p

    ReplyDelete
  29. klau dok asrama mcam dh rutin je pekena b'day boy /girl..alamak teringat zaman kolej kena simbah air maggie mase b'day..

    ReplyDelete
  30. Zura : haha..da jadi bende wajib kan..kelaka je.

    ReplyDelete
  31. bestnya pekenakan orang time beday
    :)
    rindu nak buat macam tu lagi

    ReplyDelete