kampung sudah...

2:34:00 AM

salam.

selamat sejahtera.

tatkala menikmati udara segar di kampung,
sambil menghirup titis-titis terakhir maggi tom yam.
update blog usang ni kejap.
buat pengetahuan umum, saya telah selamat tiba di kampung.
MySpace
sungguh enak rase nye tidur di kampung ku tercinta ini.
tapi entri ini tidak ingin cerita pasal kampung.
akan tetapi perihal blog ini.
ari tu ade buat 1 entry pasal LAN.
thanks yang bagi komian semua..
tapi aku tertarik dengan pengkomian yang pertama a.k.a Nur Fara.
kowang tengok screen sot ni.

cubit kanan + picit tuk lagi besar..kowt..

ade nampak x..??
die cam bangga die first komen..
aku pulak lagi la bangga, ade jugak owang b'lumbe2 nak komen..
macam blog yang otai-otai tu..
bangga ke fara...?
haha..anyway, terima kasis kepada semua pengunjung blog ini dan yang kasik komian.
aku sayang kamu semua.


pesanan penaja : nanti aku nak buat 1 entry pasal kuih, post mase siang ag best kan..??
MySpace

You Might Also Like

30 kutukan membina...

  1. waahhh,da blk kg ko ehh...
    bestnye..awlnye cuti...

    ReplyDelete
  2. nur aisya humaira : xde awalnye..ponteng..haha.

    ReplyDelete
  3. nur aisya humaira : kampung kampung.. :D

    ReplyDelete
  4. huuu... best gile dh cuti. *dengki.dengki* haisss. ni entry nak bagi jeles kt diriku kah? huuu..

    kalau post pasal kuih waktu siang x tergoda sangat. huahuahua.

    ReplyDelete
  5. hahaha...
    adakah anda sengal???
    ok,baiklah..kampung anda bernama kampung..
    jawapn dterima...

    ReplyDelete
  6. sugar2 kapas strawberry : haha..xkire..siang gak.

    ♥αṁγηαβειια♥ : haha..aku ponteng 3 ari kowt..okeh, nanti kite tengok sape yg t'gode.. ;p

    nur aisya humaira : sengal itu indah..haha

    ReplyDelete
  7. sHaiRA haIFA : sebab owang kampung rindu saya..

    ReplyDelete
  8. aliya qistina : duk kampung kan best.. :D

    ReplyDelete
  9. mesti kuih tu nama kuih taik itik kn?hahaha.taik itik pun jd mkn!=P

    ReplyDelete
  10. lamanya tak berposa kat klantan... i miss sate perut yang buh kuah percik tu.... yummy!!!!

    ReplyDelete
  11. wah, cepatnya balik kampung..
    lari erk?

    ReplyDelete
  12. .s.o.f.i.a. : haha..jom la datang cni.

    MiMiEy :) : bukan..ponteng jer..
    :D

    ReplyDelete
  13. saya hari2 balik kampung.
    jangan jeles..
    ahaha~

    ReplyDelete
  14. x saba menunggu ari kamis nie...
    saya mau pulang ...;)

    ReplyDelete
  15. tanak... tak suka kb time raya telah bertukar wajah menjadik bandaraya kl...... sesak!!!!!

    produktif tul warga kelantan..... hagak2 nyer penduduk kelantan skang berapa juta ek...??

    ReplyDelete
  16. mcm mane nak tampal screen shot kat blog yer?? zai buat x jadi2 la...tolong ajar plz....hehe...

    ReplyDelete
  17. woaa da balek kmpg , bess btul .
    kmpg ktne ?

    ReplyDelete
  18. noor afzan : jap, nak pikir mau jeles ke x..kui3..

    syahira ariff : kat kelantan.

    nmieha : lambat ag..hahaha..

    .s.o.f.i.a. : ntah la..ade lam dalam 4 bilion kowt..

    echah mashuri : sabar ye..xlame da tu.

    Zyash : xjadi cam ne tu..?kuwang mengerti cket ni.

    . sabrina . : best3...kampung kat kota bharu kelate.

    ReplyDelete
  19. wahai arief kalau zai wat print screen pastu paste kat dalam edit post dia mesti kuar error....huhu...paham x??

    ReplyDelete