bile la aku nak jadi otai ni...

11:16:00 PM


salam.

selamat sejahtera.
baru suda membelasah sebijik burger daging bernilai 1500 sen.
sungguh enak dimakan tatkala hujan air merintis di kampus ini.
kembali kita ke tajuk karangan ku di atas.
pada pendapatan kamu sekalian.
macam mana caranya mau jadik otai ya..??
huyooo..
sekali kita post saja entry, beratus suda komian yang mendatang.
sungguh luar biasa bukan..?
sehari traffik jam, naik motor pun tidak boleh cilok da.
sesak sangat traffik, mau 3000-4000 UV sehari.
adoooi...
teringin nak jadi otai la pulak..
tapi ilmu xcukup lagi..
saya budak baru belajar.
kalau salah tolong betol kan.
terima kasis kepada semua pengunjung blog ini.
sesungguhnya aku menyayangi kamu sekalian.
MySpace

pesanan penaja : sangat sadis kerana tidak dapat pulang ke kampung ini minggu.
MySpace

You Might Also Like

16 kutukan membina...

  1. insya-Allah sampai tahap tu nnt...slow-slow la bro...

    ReplyDelete
  2. jom bro..kita sama2 jadi otai..
    follow your blog

    follow mine ok :)

    http://ninjabiker.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. cik panadol

    haha..aku saje je..
    jadik yang average sudeh..
    :D

    ReplyDelete
  4. ala dah 500+ follower tuh xcukop otai ke... :)

    ReplyDelete
  5. otai bile kite da lame berbrlog la..hihhi

    ReplyDelete
  6. ada apa dengan otai di blogsphere nie???
    sy mympah dgn 'otai' macam nie..
    dulu biler ader 2-3 org komen sumer reply.
    skang biler komen da 2-3 ratus wat dono jek. macam xder hubungan as kawan. tadek rase special pun masuk belog org cm gini... pikir sume hebat org komen juta-juta. huh

    ReplyDelete
  7. rammyd

    haha..2 follower je..
    xde ape pown..
    tapi aku sayang mereke semua.

    ReplyDelete
  8. echah mashuri

    huhu..macam kamu..?
    :D

    ReplyDelete
  9. -Si Riang-Riang-

    huhu..betol gak tu..
    penah gak rase cam tu kadang2..
    huhu..
    xnk jadi otai lah.
    cancel.
    :D

    ReplyDelete
  10. ni dah kira ok la en arief ramai gak yg komen cuba ko tgk ada blog yg x de pun org komen tp dorang x putus asa tetap menulis

    ReplyDelete
  11. Miss ...

    ye..
    syukur dengan apa yang kite ade kan..
    wink2..
    :D

    ReplyDelete
  12. Terusakan buat posting yang menarik & site promotion yang bagus.. :)

    ReplyDelete
  13. Anif®

    yeah..thats true..
    :D
    thanks.

    ReplyDelete
  14. ♥ αmynαbillα ♥

    alamak...kantoi plak..
    :D

    ReplyDelete