aku sayang kamu bila...

3:21:00 PM

salam.

selamat sejahtera.
mood blogging datang dengan jaya nya.

aku sayang kamu bila...

kamu ajak aku ke pizza hot.

kamu belanje aku kepsi..

kamu kasik aku burger yang lazat.

kamu belikan aku eskrem yang sedap.

kamu pinjamkan aku duit bila dipinta.

akan tetapi..
aku tidak kisah itu semua.
kerana..
aku hanya menyayangimu tika kamu mengerti harga sebuah PERSAHABATAN.


pesanan penaja : rajin pulak owang pejabat kolej singgah ke hotel aku ni.

You Might Also Like

26 kutukan membina...

  1. aku pun sayang kau, kalau kau belanja aku makan baskin robin!! :)

    ReplyDelete
  2. molmolla

    haha..tapi kene tnggu ko kasik duit kat aku dulu.
    :p

    ReplyDelete
  3. owho
    baru ngat nak belanja mkn kepsi
    tak jadi la
    hee

    ReplyDelete
  4. ~ ReD ~

    haha..memang pown..
    hihi..sayangilah teman2 anda..
    :D

    ReplyDelete
  5. o0o0 patot la lama tak nampk !!!
    hehehehe akhernye kau kembali nak..
    hakhakhak..

    ermm nak kfc !!!!

    ReplyDelete
  6. PenuliS

    dan juga kuat study..
    haha.

    ReplyDelete
  7. NichKhun

    haha..jom..
    ko belanje..
    :D

    ReplyDelete
  8. sedap makan2 tu sume,sayang aku kedekut.heh

    ReplyDelete
  9. ahhhhhh. lapar plak tgk mknan2 tuh. hehe :P happy friendship day ;)

    ReplyDelete
  10. ko tengah kering ke arief..
    bodek2 ni musti de makna..
    oii kawan2 serumah/berdekatan dengan arief..
    lari oii...
    ahahahaha...

    ReplyDelete
  11. eh2...cm msjd beijing kt rntau pnjg kan?dktla gn umh tu,,,huhu
    knape xsinggah umh dh g sane..hik

    ReplyDelete
  12. frindship day ye..
    erm, gmbar mknan je sume. kecur plak tgk . wakaka..

    ReplyDelete
  13. marina anakcikbob

    kering ape nye..
    asik ujan je..
    huhu.
    asal suh dowang lari plak..?
    kui3..

    ReplyDelete
  14. echah mashuri

    haha..memang pown..
    saje je xsinggah.
    :D
    next time la singgah.

    ReplyDelete
  15. Pinky Pixie

    huhu..xtawu lak ari ni frendship day..
    main hentam saje lah..
    :D

    ReplyDelete
  16. hah jangan seludup benda pelik2..nanti kantoi ngan admin :P

    ReplyDelete
  17. Kalau ko belanja semua tu..aku mengaku ko sahabat sejati..haha

    ReplyDelete
  18. Sir Marcello

    haha..xde bende pelik..
    jangan risaw.

    ReplyDelete
  19. Wanie-san

    haha.boleh je..
    tapi bank-in kan duet dahulu yer..

    ReplyDelete
  20. WerT

    aku memang saje wat hot daa..
    jangan lupe ctrl+ shift+ del.

    ReplyDelete