9 BUFFERED EARNINGS

11:05:00 AM

salam.

selamat sejahtera.


macam mana hari anda..?
sudah hampir setengah hari berpuasa..
harapkan semua nya baik-baik sahaja.
sungguh indah hari ini, apabila nuffnang kasik tambah lagi 2 ketul..
kalo dulu 7 ketul
sekarang da jadi 9 ketul semuanya.
syukur sangat-sangat..
ni rase nye first time 9 BE running kat blog picisan aku ni.
nak tengok screenshot ke..?
xyah la ea..bukan ade ape-ape pown.
owang lain lagi banyak BE xdek nak kecoh-kecoh pown.
akhir kata, berhati-hati di jalan raya.
terima kasih kepada semua pengunjung blog ini.
sayang kamu semua.
MySpace

pesanan penaja : sangat-sangat bersykur dengan BE yang aku dapat.

You Might Also Like

30 kutukan membina...

  1. ken

    mintak ngn nuffnang..
    hoho..
    :D

    ReplyDelete
  2. huiyoo.. bestnya...

    nape nuffnang tak nak buat baik dgn aku??

    ReplyDelete
  3. cahayachenta

    entah la..
    tanye la nuffnang..
    hihi..
    :D

    ReplyDelete
  4. waaaaaahhh...byknye BE...tue kira duit raya dr nuffnang lah tue..

    ReplyDelete
  5. JELES LA BRO ! SUMPAH JELES HAHAHA ;P




    P/S: Tahniah yee. Tak penah dapat BE SOB SOB -_-

    ReplyDelete
  6. okey
    aku jeles
    apa salahnya di bulan ramadhan yg mulia nie,alang alang kau da dpt rezeki,kau bersedekah kpd aku

    ReplyDelete
  7. Zura

    huhu..ye la kowt..duit raya..
    :D

    ReplyDelete
  8. lassiegewdix

    yup..9 semuanya..
    trimas ya..
    :D

    ReplyDelete
  9. ::aien::

    huhu..xpe, nanti dapat la tu..
    search la tips2 tuk dapat BE.
    :D

    ReplyDelete
  10. nur aisya humaira

    huhu..amik la..
    :D

    ReplyDelete
  11. syahira ariff

    haha..kalo da boleh share. aku share la ea..
    :p

    ReplyDelete
  12. LuVidA^^

    huhu..owang lain lagi manyak..
    :)

    ReplyDelete
  13. kodok hijau the ghost writer

    huhu..boleh2..
    berapa mau..?

    ReplyDelete
  14. banyak nya be . jeles jeles !

    ReplyDelete
  15. caca

    huhu..jangan jeles..
    kamu punye pown xkuwang bnyak nye.
    ;P

    ReplyDelete