why blogging..?

9:57:00 PM


salam.

selamat malam.
malam ni nak wat entry dewasa cket.haha..
dewasa la sangat kan..kui3..
kenape anda blogging..??
bagi saya yang bernama Arief Hilmi ini..
MySpace
saya blogging untuk :
  1. untuk menambah ilmu pengetahuan, dapat belajar macam2 tutorial, belajar pasal internet, programming, networking, boleh kate segala jenis ilmu ada. hanya perlu pilih yang mana baik dan perlu lah.huhu.
  2. untuk menghiburkan diri sendiri. adakala mase aku baca entry tu, aku gelak seorang diri.hihi, pasal entry tu kelakar sangat, ade gak yang sedih, macam-macam cerita dapat aku bace, pendek kate best lah.
  3. untuk menambah dan membaikpulih teknik penulisan, agaknye la..huhu.
  4. untuk meyakinkan diri aku, seteruk mana pon keadaan atau musibah yang melanda aku, ada lagi insan yang kurang bernasib baik, dan kita seharusnya bersyukur dengan apa yang kita milik.
  5. untuk menambah rakan-rakan.yang ni paling best.huhu, aku sayang rakan-rakan blogger sekalian.
  6. untuk dapat duit nak kahwin cket-cket.huhu.
sekian.

image credits to google.

pesanan penaja : ini just pendapat aku je, kamu semua mesti ade sebab masing-masing bukan.?
MySpace

You Might Also Like

26 kutukan membina...

  1. emmm info yg berguna utk di kongsi bersama..hehe..=)

    ReplyDelete
  2. emmm info yg berguna utk di kongsi bersama..hehe..=)

    ReplyDelete
  3. aku berblogging untuk mengisi masa lapang...bosan duduk office takde keje...pastu tengok memember office ada yang ada blog sendiri...timbul pulak rasa minat nak berblogging...

    ReplyDelete
  4. dayana

    hihi..sekadar kongsi pendapat.

    ReplyDelete
  5. Mohd Fadil

    huhu..same lah..pengaruh rakan..kui3.

    ReplyDelete
  6. to share my thoughts and experiences =)

    ReplyDelete
  7. sbb..hmmm...aku suka menulis walaupun aku jarang menulis.menulis dari hati.cewaaahh..terasa jiwang pulak!

    ReplyDelete
  8. ken

    yups..
    thats absolutely right..

    ReplyDelete
  9. PenuliS

    haha..kamu kan memang jiwang orang nye..
    haha.

    ReplyDelete
  10. menulis utk kpuasn sndiri..

    p/s~mmg da kne strt simpn duit da nk kndurituh..hahah

    ReplyDelete
  11. echah mashuri

    huhu..betull.
    bia puas ati..

    jemput datang la kenduri nanty.
    makan roti je.

    ReplyDelete
  12. kenapa yang ke6 tu huruf kecik??haha

    Entri terbaru chekgu

    nak header percuma tak?

    ReplyDelete
  13. n@m@n

    haha..saje..
    kui3..
    tq datang sni..

    ReplyDelete
  14. sy dilahirkan dengan perasaan suka berblog..hikhikk

    ReplyDelete
  15. dunspeak♥

    haha...bagus la kalau begitu..
    tq ya.

    ReplyDelete
  16. aku ber blog sebab aku nak tulis isu panas2... nanti bley masuk paper, masuk tibi.. bley feymes... aku suka feymes.....

    (padahal haram la sangat aku menulis pasal isu panas.... he he.....)

    ekceli aku menulis sebab aku seronok expressing myself...... time ni la nak ngutuk, nak luahkan opinion, di page milik kita sendiri.... it's like having a front page of a newspaper all for yourself..... he he.....

    ReplyDelete
  17. ira blogging sebab ira suke menulis dan berkongsi.untuk mendapat duit nuffnang yer juga.

    ReplyDelete
  18. .s.o.f.i.a.

    haha...bagus2..
    penerangan yang meyakinkan..huhu..all the best..

    ReplyDelete
  19. irahehe

    haha..yang part duit tu bagus kalau kongsi2..
    kui3..

    ReplyDelete
  20. tertarik dengan yang paling cinonit kat bawah tu.
    yg hak atas-atas tu biasa aje.
    d:


    ENTRY BARU ; Pernah Alami Kejadian Ini? ; Salah Orang.

    ReplyDelete
  21. Blogging dapat release tension! :) best! hehe

    ReplyDelete
  22. untuk buang masa yang terlebih sudah hahaa..

    ReplyDelete
  23. myra arshad (:

    hehe..betul3...
    leh komen2 orang..haha

    ReplyDelete
  24. azuan

    hihi..terlebih mase kah..?
    kui3..

    ReplyDelete
  25. knp yg no 6 tu fontnyer dikecil kan??? muahahahaha

    ReplyDelete
  26. Miss ...

    haha..saje..mau kasik xnampak.

    ReplyDelete