special entry : Dunia Maya Kita

12:55:00 PM


salam...

selamat tengah hari.

"Salam pada manusia KHALIFAH istimewa..."
pernah lihat frasa dalam quote tu..?
hihi..bagi yang pernah tak mengape.
bagi yang xpernah, kamu boleh melihat nye di sini
owner blog itu adalah PenuliS
salah seorang blogger yang kerap kali muncul di laman rumah aku ni.
aku saje buat entry ni, xmo bagitau dia
kasik suprise cket..tengok bape lame baru dia dapat tau..
tapi kalo dia tau pown xmengape..
aku nak kutuk dia.
xde la..aku nak ucap terima kasih setinggi-tinggi kat dia.
cz dia rajin singgah sini walaupun aku jarang g rumah dia.
maafin akuu.
terimass kerana sudi mengkomian entry aku yang merepek je ni.
semua komian kamu sengal-sengal, haha..tapi xmengape.
kerana akan ku balas komian itu dengan elemen kepoyoan ku.
MySpace
teman-teman yang singgah sini, singgah la blog dia, bez tawuu..
kesimpulannya, terima kasih kepada kamu. rajin2 la singgah blog aku lagi.hihi.

pesanan penaja : next time aku buat post pasal mereka yang rajin singgah cni lagi, okeh.?
MySpace

You Might Also Like

30 kutukan membina...

  1. hahaha aku kenal dia itu keh3 blog dia mmg best..dulu dia suka cete psl2 dunia katun mcm tinkerbell dll..skang ni dia da mcm siyes ckit ehehe..

    eh aku pun rajin pe dtg blog ko x de entry khas ke? wakaka..gurau heeeeee

    ReplyDelete
  2. Miss ...

    haha..die tu femes kan..?xmacam aku..
    sadis..

    nanty aku wat la..
    huhu..wait n see okeh..?

    ReplyDelete
  3. da jenjalan d kt belog dia,,ase cm nk follow je..thnks sbb promot..huhuuh

    ReplyDelete
  4. echah mashuri

    ha..baguih3.
    jangan follow je, rajin2 la bace entry die...
    hoho.

    ReplyDelete
  5. cececece..mesti awak bangga kan...nak2 gul lak tu dari ireland gitu..hehhehe..masyuk la awak

    ReplyDelete
  6. cececece..mesti awak bangga kan...nak2 gul lak tu dari ireland gitu..hehhehe..masyuk la awak

    ReplyDelete
  7. cececece..mesti awak bangga kan...nak2 gul lak tu dari ireland gitu..hehhehe..masyuk la awak

    ReplyDelete
  8. nor liyana sanaa

    haha...
    bangga giler...
    :)

    ReplyDelete
  9. kalau org yg sama selalu dtg blog maknanya dia ikuti blog kita...best kan cm2..

    ReplyDelete
  10. amirah

    aah..best sangat..rase teruja gitu..haha.

    ReplyDelete
  11. yang tak rajen bley x ?
    HAHAHA
    * lassie kan pemalas ;P

    ReplyDelete
  12. lassiegewdix

    haha.boley la kowt...
    hihi..
    thankss.

    ReplyDelete
  13. i follow..ahakss..tredmark baru..he3..

    ReplyDelete
  14. dayana

    haha...
    xbez..
    tukar2..
    huhu.

    ReplyDelete
  15. okay. akan bukak blog dia a.s.a.p :)

    ReplyDelete
  16. myra arshad (:

    huhu..thanks ya...
    :D

    ReplyDelete
  17. Rara Nasiha

    haha...saje je...
    kui3..

    ReplyDelete
  18. molmolla

    haha..kamu rupenye..asal name slalu tukar ni..
    haha.blog kamu nanty2 lah.kui3..

    ReplyDelete
  19. kamoo mmg suke buat suprise pon..hihihi.

    ReplyDelete
  20. sugar2 kapas strawberry

    haha..iye ke..??
    huhu..

    ReplyDelete
  21. mmg terkejut 5minit!huh...tersentuh hati kecik aku dh ni.tp xdelah smpi meleleh ayaq liuq.ekekee...

    kau tls 17 tp aku bru baca 19 july.2ari hlg dunia maya.mekasih bebnyk bro.jasamu akn ke kenang smpi bila2.selagi blog ini wujud.cewaaahhh...hehehe..

    ReplyDelete
  22. PenuliS

    haha...sengal...
    same2 kasih...
    teroskan blogging..
    huhu.

    ReplyDelete
  23. ciss..sengal tkpe.jgn sengal sendi.kena jumpa doc,xnak aku.hahaha..=P

    nota:aku senyum sorang2.

    ReplyDelete
  24. PenuliS

    haha...aku gelak sorang2.

    ReplyDelete