junior yang ...

7:51:00 PM


salam.

selamat malam..
suda menjamu selera kah..?
hidangan saya malam ini nasik lemak ayam..
haha..sungguh lazat berkali-kali.
malam ini, ingin ku kongsi pengalaman dengan junior di kampus ku.
haha..nak t'gelak pown ade gak..
MySpace
macam2 ada..
pendek kate boleh kenal la samada budak tu junior/senior.
dari segi penampilan tu pown da bleh tau dah..
tapi yang aku nampak ari ni, fesyen dye nak tiru ala-ala mat salleh gitu.
nak t'gelak pown ade aku tengok, tapi aku berjaya mengawal diri.hihi.
ape-ape pown, lame-lame nanti berubah la tu gaye penampilan.
makin lame makin matang..
makin nampak kekemasan tuh..kowt..
aku same je..xde berubah pown.haha.
semoga junior-junior di kampus ini berjaya dalam bidang masing-masing.
MySpace

image credit to google.

pesanan penaja : sungguh penat ini hari.kelas padat tepat dan lengkap.
MySpace

You Might Also Like

31 kutukan membina...

  1. bro univ mana? sapa junior tu??skema giler..aku jadi junior pun takde lah nampak junior sebab dah penah jadi senior.. cool sudah.. tadi ada orang panggil aku abang dan tanya mana bilik kuliah. wah hahaha

    ReplyDelete
  2. Fitrihadi.com

    haha..uitm..pengalaman owang katekan..
    haha.

    ReplyDelete
  3. Ervina Razali

    ceh..xjeles pown..haha

    ReplyDelete
  4. ish jgn la gelakkan...bapak sy g ngajar kt sekolah pon pakai cmni taw...kecik ati sy.... :(

    ReplyDelete
  5. Dewi Batrishya

    haha..itu penting.

    ReplyDelete
  6. cik panadol

    yeke..
    maafin sy dong.

    ReplyDelete
  7. !!~miss kawaii~!!

    haha.tentule...

    ReplyDelete
  8. tak baik.. gelak org.. jd la perunding fesyen dia..hahahah

    ReplyDelete
  9. mula2 masuk sume ala-ala nerd.. da lame nnti btukar jadi otai,, hihi..

    pssttt: gila kacak mamat tuh.. like!

    =D

    ReplyDelete
  10. amalynadiary

    haha..bleh.tp takot dye xleh nk tanggung kos je.mahal upah aku.

    ReplyDelete
  11. Pinky Pixie

    hihi..betul tuh..lame2 mesti tukar punyer..

    mamat tu memang nsem dan kacak..haha

    ReplyDelete
  12. Pinky Pixie

    ade..mau berape..??
    haha

    ReplyDelete
  13. mau 1 jer no tipon yg masih aktif.. haha =D

    ReplyDelete
  14. Pinky Pixie

    search je kat google.haha

    ReplyDelete
  15. hahaha teringat zaman2 belaja dulu...jaga bdk2 junior ni mcm2 perangainya..letih nak layan drg tp happy coz drg hormat pada kami..=]

    ReplyDelete
  16. Nur Hayaty

    hihi..betul.macam2 perangai budak2 ni..

    ReplyDelete
  17. hahaha.
    tapi junior sy dekat poly dulu, semuanya kalah senior.
    semuanya bergaya nak hebat aje..
    kami yg senior ni relax aje.
    hahaha.


    ENTRY BARU ; Pernah Alami Kejadian Ini? ; Salah Orang.

    ReplyDelete
  18. hahaha.
    junior sy dekat poly dulu semua fesyen nak mengalahkan senior..
    yg senior dok relax aje..
    d:


    ENTRY BARU ; Pernah Alami Kejadian Ini? ; Salah Orang.

    ReplyDelete
  19. err.. key words nk buat search? haha

    ReplyDelete
  20. annadzirah

    huhu..
    stdy kat poly ea..?

    ReplyDelete
  21. Pinky Pixie

    ntah..xtawu..search la ape2 pown..
    hahaha..

    ReplyDelete
  22. || nemo mimosh ||

    junior yang tuu tuu..
    haha.

    ReplyDelete