IKLAN RAYA PALING BEST

4:34:00 PM

salam.

selamat sejahtera.
hari khamis yang indah.
sekali lagi post pasal raya..
haha..jangan marah ha..
kali ini pasal iklan yang bez..
sangat-sangat best bagi aku.
xtaw la bagi kamu semua..
tapi bagi aku, ini first class..



agak-agak kamu semua, ape jadi ngan mazlan ea.??
kenape die xbalik...
kesian bapak die.

pesanan penaja : sayangilah orang tua anda selagi mereka masih bersama kita.
sape tau tajuk lagu p.ramlee mase last iklan ni..?
tolong bagitaw..

You Might Also Like

24 kutukan membina...

  1. lagu 2 tjoknye tggu sekejap ye...
    de dlm filem sarjan hassan...
    klu x silap ar...
    hehe...
    :DD

    ReplyDelete
  2. tiba-tiba semangat nk raya plak ko ek??ahahaha

    ReplyDelete
  3. !!~miss kawaii~!!

    huhu..
    tq3...
    jasa mu dikenang..

    ReplyDelete
  4. IAI

    haha..semangat itu penting..

    ReplyDelete
  5. aha penah tgok iklan ni...bgs iklan ni

    ReplyDelete
  6. kite tgu mcm mana iklan raya petronas untuk thn ni...urm aku lg suke tgk iklan pertonas yg ada dialog..."Abah jangan lupe palai lampin tau...", sian bapak dia....

    ReplyDelete
  7. Iklan Petronas Memang Berkualiti..


    New Entry Prof-Hariz
    Ahhh!! Seksanya Gadis Banyak Air

    ReplyDelete
  8. aku rsa kau ni mmg tak sbr nk beraya!bwk2 mengucap bro.

    ReplyDelete
  9. asyik entry sal raya jer.. ni mesti terexcited lebey nak raya.. hahaha.. puasa y dulu da ganti ker?? ahaks!=p

    ReplyDelete
  10. petronas punya iklan mg banyak yg superb!

    ReplyDelete
  11. cik panadol

    ooh..
    yang tu pown bez gak.
    sedih jer.

    ReplyDelete
  12. PenuliS

    haha..salah kah aku..?
    kui3.

    ReplyDelete
  13. fara

    haha..sori, kite xkene puase ganti..
    huhu..

    ReplyDelete
  14. molmolla

    yeah2.
    setuju sangat...

    ReplyDelete
  15. lepas ni...mesti susah nak jmpa iklan petronas best mcm ni..T__T

    Latest Entry : Review File Street Dance

    ReplyDelete
  16. ~ ReD ~

    agak nye la.
    mintak2 la ade ag yang bez2..

    ReplyDelete
  17. amirah

    sowie2..
    ade error nk publish komen kamu td..
    iklan ini sangat menusuk hati bukan.?

    ReplyDelete
  18. noraini azhari

    haha..tungguu.
    xlame da nk ramadan.

    ReplyDelete
  19. uwaaaaaa...rindu kampung..rimdu mak ;((

    ReplyDelete
  20. sugar2 kapas strawberry

    huhu..
    sabar...
    nk ramadan da..

    ReplyDelete
  21. mmg best...iklan petronas mmg best2...

    ReplyDelete
  22. selamat menyambut ari lebaran..ki3 ;)

    ReplyDelete