DATE DENGAN AWEK HOT LAGI

3:52:00 PM


salam.

selamat sejahtera.
semalam aku telah dikunjungi oleh abang ku dan keluarganya.
huhu..tersangat bez keran dapat bertemu dengan anak buah
yang semakin cute..macam aku.
kami g tepi pantai n makan-makan cket.
kamu semua tentu masih ingat dengan awek hot kat blog ni kan..?
kalau xingat, klik sini
sekarang mari kita lihat beberapa keping gambar yang sempat di snap.

kalo nak date dengan awek yang cun ni, kene ajak abang dye skali.
name dye ARIEF FAHIM BIN ARIEF ZAKI.

ni awek nombo 1..
SHAZATUL IZZAH BINTI ARIEF ZAKI.
cun kan..?hihi.

ni yang nombo 2..
SHAZATUL ALYA BINTI ARIEF ZAKI.
cute bukan..??? huhu.


pesanan penaja : untuk lebih banyak gambar pasal date semalam ni, sila lawat sini

You Might Also Like

21 kutukan membina...

  1. ouh I ingatkan date dengan yang atas yang berwarna kuning tu... huhuhu..

    p/s.. budak2 tu maybe lebih hot dr kamu kowt.. ahahaha

    ReplyDelete
  2. fara

    haha..of coz la lagi hot..
    huhu..

    ReplyDelete
  3. lawa2...huuh..
    boleh buat menantu..hik3

    ReplyDelete
  4. lawa2...huuh..
    boleh buat menantu..hik3

    ReplyDelete
  5. date dgn aku lak wehh!!hahhaha=P
    eh aku nk date dgn SEAN KINGSTON!

    ReplyDelete
  6. PenuliS

    haha..macam la da xde owang laen ko nak date.

    ReplyDelete
  7. dahtu bila nak kuar ngn aku lak?? :D

    ReplyDelete
  8. mati2 gua ingt ngan awek yg besor.. hoho.. nice one..

    ReplyDelete
  9. asyraff muslim ajak sy date...ptg ni.haishhh..tp sy xg..rugi kot sy. ;DD

    ReplyDelete
  10. Rara Nasiha

    haha..memang..
    tersangat comel.

    ReplyDelete
  11. molmolla

    malam 1000 bintang kiter kuar..
    haha..

    ReplyDelete
  12. Hamzah Ian

    haha..
    xde awek besar..
    comel je.

    ReplyDelete
  13. sugar2 kapas strawberry

    cis..saye lak ade artis ajak date, tp xdapat pegi, t'lepas flight td.
    haha..

    ReplyDelete
  14. femes date dgn artis ni!!hahaha..kompom aku masuk majalah hollywood!!ekekeke..

    ReplyDelete
  15. PenuliS

    ceh..berangan je la ko..
    haha..

    ReplyDelete
  16. aweks-aweks yg pndy bergaya..hehe..=)

    ReplyDelete
  17. cute nyer!!! terserlah ke hot an nya!!!

    ReplyDelete
  18. .s.o.f.i.a.

    haha..cute macam pak sedare die gak..
    huhu.

    ReplyDelete