cikgu arief mengajar Pascal

1:57:00 PM


salam.

selamat sejahtera.
ha..bez kan kalo betol-betol jadik cikgu..
xde la..citer ari ni.
pagi tadi aku ke kelas cam biase la.
cume lewat 10 minit je.
sekali lect masuk awal la pulak..
tup-tup aku ngan member aku kene wat soalan kat depan.
member aku wat nombor 9, aku wat nombor 10.
member aku yang kacak tu lepas..
tapi aku sangkut, aku wat latihan tu sampai nombor 9 je.
aku pown terus-terang la cakap, "saya xbuat lagi"(sambil senyom nampak gigi).
lect pown suruh g duk belakang.haha..
b'diri la aku kejap kat blakang.
then, die kesian kat aku yang ensem lagi kacak ni.
die suh aku g buat program pascal tu kat depan, kat PC die.
aku pown g la buat..lame jugak la nak siapkan program tu.
padahal simple je.
tapi banyak yang aku xtaw nak solve tadi.
tapi xpe, xperlu malu. bukan kah tidak tahu itu 1 ilmu jugak?
lepas beberapa ketika, cikgu arief pon kembali ke tempat duduk nye.

ni la cikgu yang ensem poyo itu..

sekian.

pesanan penaja : datang awal ke kelas dan siapkan segala kerja yang diarahkan.titik.

You Might Also Like

26 kutukan membina...

  1. ngahahahah! ternyata kau sengal!!! :D

    ReplyDelete
  2. uit2..try apply jd cikgu tadika :p

    ReplyDelete
  3. molmolla

    haha...ko pown same je..
    sengal jugak..

    ReplyDelete
  4. SweetyMui2

    haha..bleh2..
    ngajar budak2 bez..
    :D

    ReplyDelete
  5. marina anakcikbob

    haha..lame xsinggah cni..?
    p mana ..?
    huhu..

    ReplyDelete
  6. haha.. skali skala jadik cikgu best gak..

    =))

    ReplyDelete
  7. * mEsSy *

    huhu..betoi3..
    jadi pendidik..

    ReplyDelete
  8. kechixx

    haha..lebih kuwang la tuu.

    ReplyDelete
  9. kalau jadi cikgu ...kompen bakal melahir kan masyarakat macam mana pon aku tak tahu laghi hahahahaa

    ReplyDelete
  10. kodok hijau the ghost writer

    haha..apesal lak camtu..??

    ReplyDelete
  11. paling penting, JUJUR... he he....

    ReplyDelete
  12. hehehhe..disiplin bek datang kelas awal..jgn jadi sepeti gadis poyo ni..bluur tahap gaban..hheheheh

    ReplyDelete
  13. xpe, walopun kne denda, tp nmpknye anda da femes stu kls aritu =p

    ReplyDelete
  14. :::Nor LiYaNa SaNa'a:::

    nape ngn si gadis poyo..??
    hahaha.

    ReplyDelete
  15. SuRayA^i.

    femes la kowt..
    hahaa.

    ReplyDelete
  16. weh kau ke tu bro?senyum sipot sedot!ekekke..

    ReplyDelete
  17. eh eh ingat muka yang ats sekali tu cikgu arief.. coz nak sama ar.. hahaha...
    btw habisla teori pascal hancuz dikerjakan cikgu tak bertauliah..=p

    ReplyDelete
  18. fara

    ni cikgu paling bertauliah taw..
    haha..dalam mimpi je la..

    ReplyDelete
  19. cikgu dah seperti anak murid..hehe..=)

    ReplyDelete
  20. dayana

    haha..ade plak cam tu..
    :D

    ReplyDelete
  21. macam mna nak wat 2 dimensional array...??

    ReplyDelete