BILA INTERNET LAGI SLOW DARI KIPAS SILING

1:13:00 PM



salam.

selamat tengah hari.
entry kali ini mungkin agak emo sedikit.
READERS DISCRETION ADVISED..
haha..aku tengah bengang dengan line tenet aku ni.
sangggup dia membuat aku menderita..
kejap-kejap putus..nak bukak email pun amik mase setahun..
aduuuhh...tekanan perasaan betul aku.
macam mane nak study cam ni (alasan je ni).
nak jalan-jalan blog kamu sekalian lagi la susah..
bila la brodbend aku ni nak jadi cam dulu..
elok je, xde meragam..
sekarang da pandai merajuk..
susah la mau blogging gini..
trafik pown da makin ciput..
ape-ape pun, terima kasih kepada mereka yang sudi datang sini.
kunjungan anda akan di balas bila mana internet aku da laju macam keter formula 1.
okeh..?
MySpace

image dari google.

pesanan penaja : bengang yang teramat sangat.silent.

You Might Also Like

38 kutukan membina...

  1. sabar jer la...Broadband dh over limit kot..tu yg slow jer tu.. ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    HADIAH DI HARI PERKAHWINAN MU

    ReplyDelete
  2. ngahahahah! tak kire!!!! cepat dtg blog aku. haha :D

    ReplyDelete
  3. sabar je la.. inilah ragam internet di malaysia, dah la mahal tapi khidmat tak setimpal dengan harga yang dibayar..


    Azman Roslan telah datang ke blog ini

    ReplyDelete
  4. nabilah_2908

    belum over limit ag..
    trimas sudi singgah..

    ReplyDelete
  5. molmolla

    haha..tidak mau...kui3..

    ReplyDelete
  6. Azman Roslan

    sedang cuba tuk bersabar..
    terima kasih datang sini.

    ReplyDelete
  7. lain kali bil jangan bayar lambat hahahahaha

    ReplyDelete
  8. hakimfaridzul

    haha..sedang mencuba..

    ReplyDelete
  9. kodok hijau the ghost writer

    haha..aku paling awal ape bayar bill.

    ReplyDelete
  10. makan masa sthn nk bukak email...waaaaa...lama tue....hehehe

    ReplyDelete
  11. Zura

    tu baru nak sign in..
    bukn nk bukak emel ag...
    haha..

    ReplyDelete
  12. nape kn bende yg nk control speed 2 kt ats gak??ke sy da rabun nie..

    ReplyDelete
  13. nurul amira

    model terbaru

    haha..

    ReplyDelete
  14. broadband?emmm kim slm jela...aku fedup gak memula..terus pasang streamyx je kat umah aku..lg senang laju.xde sekat2..:)

    ReplyDelete
  15. Wanie-san

    huhu...aku berade di kolej..
    kui3..

    ReplyDelete
  16. terjun katil utk lepas bengang!!hahaha..

    ReplyDelete
  17. tk pun masa kau tido kn,kau buatlah ala2 mimpi.kompom jth katil!ekekee...

    ReplyDelete
  18. huhuh....saje nk suh sbr la tu..hihihi

    ReplyDelete
  19. PenuliS

    haha..kamu memang sengal..
    konpom..

    ReplyDelete
  20. echah mashuri

    haha..iye..
    latihan tuk bersabar.

    ReplyDelete
  21. meh on9 kt umah aku...
    kompom ko puas hati...
    hahaha

    ReplyDelete
  22. Ervina Razali

    haha..
    kasik alamat.

    ReplyDelete
  23. baru sat td ad msg dari maxis kata brodband aku dah nk smpai limit..dammm!!!

    ReplyDelete
  24. hentakbelipat

    haha..sabar2..
    brodband aku pown same la.
    da over limit rase nye ni.

    ReplyDelete
  25. Pinky Pixie

    haha...tggu tahun depan.

    ReplyDelete
  26. sabar jela whai cik arief !
    hee (:

    ReplyDelete
  27. sabar je ler,tk pn gne stremix...
    maybe sbb da ramai gne broadband jens tu...

    ReplyDelete
  28. heheh, da bese ngan tenet lembab tym stdy dlu =p

    saba byk2 ye~

    ReplyDelete
  29. nur aisya humaira

    huhu..bes gak streamyx, tp duk kolej ni.

    ReplyDelete
  30. SuRayA^i.

    huhu..sungguh tidak best kan..?

    ReplyDelete