award dari noor afzan

3:48:00 PM

salam.

selamat sejahtera.
hari jumaat yang sungguh indah.
walaupun earning BE xnaik banyak,
aku gembira kerana dapat award ari ni...
ade 2 award yang noor afzan letak kat post dye ni
nak amik yang mane 1..?
kalau amik both xpe kan..?
ini la award tuh..



ha..cun kan..
sekarang aku kene carik 15 orang pulak.
mari kita lihat siapa yang kena.
huhu..ikhlas dari hati ni.
name tu dipilih secara rawak.harap maklum.

pesanan penaja : kalau name xde tu, leh gak nak amik..sila kan yer.wink2.

You Might Also Like

24 kutukan membina...

  1. velasrizal

    xde ape la..
    memang susah pown.
    haha..
    :D

    ReplyDelete
  2. ala.... malu plak dapat award dari mamat umah ijau....... tengs!!!!

    ReplyDelete
  3. .s.o.f.i.a.

    ish3..
    xperlu malu2..
    amik je.
    haha..

    ReplyDelete
  4. SuRayA^i.

    huhu..xmo amik ker..?

    ReplyDelete
  5. wa..tq2...rasa nak wat kenduri kesyukuran je..:p

    ReplyDelete
  6. Wanie-san

    haha..buat la..
    jangan lupe jemput lak..

    ReplyDelete
  7. fyna

    amik la..
    name tu random je pilih..
    sila kan la ye..

    ReplyDelete
  8. aku ambik.nnti aku tepek.mekasihlah bebnyk.aku hargai.


    nota:aku serius.

    ReplyDelete
  9. PenuliS

    haha..da ade gam belum nak tepek tu..?

    ko serius bila mane ko xcakap ko serius.
    paham x..?
    sekarang ni ko xserius.

    ReplyDelete
  10. TQ mr arief..
    nnti saya letak kat side bar ok..
    heheheh.
    x sangka siut.terharu terharu T_T

    ReplyDelete
  11. tq2.. lama dah tak dpt award.. yeay! he

    ReplyDelete
  12. Nor LIyana sanaa

    same2..
    bangga ke..?
    hoho..

    ReplyDelete
  13. molmolla

    kenape..??
    ape salah ku..?

    ReplyDelete
  14. echah mashuri

    huhu..suke gak..
    hahaha..
    :D

    ReplyDelete
  15. sugar2 kapas strawberry

    same2...sila datang lagi lain kali ye..

    ReplyDelete