ade orang nak bagi aku APPLE x?

10:53:00 AM


salam.

selamat sejahtera.
kelas sudah tamat untuk minggu ini.
sungguh best..
tatkala kebosanan melanda diri..
budak poyo ini telah menjadi mat jenin buat seketika.
ade sape-sape nak kasik APPLE kat aku x..?
bukan apple yang makan tu.
tapi komputer riba..
berangan je ni..kekasih aku yang sekarang ni a.k.a pak cik toshiba ni
sudah veteran, kurang efisyen dah..
pak cik da xkuat macam dulu dah..die perlu rehat yang panjang dah ni.
jadi, tenaga orang muda macam abang APPLE MacBook sangat diperlukan.

ni abang tu APPLE MacBook tu.

ade sesiapa nak sponsor x..?
nanti aku bayar balik 10 sen setahun..
jangan risau, utang anda akan dilangsaikan.
:P

images credit to google.

pesanan penaja : teringin membeli laptop baru..tapi itu tidak perlu.

You Might Also Like

21 kutukan membina...

  1. hahaha...10 sen sethn...bilelah gamak nye nk langsai...

    ReplyDelete
  2. Zura

    haha..suatu masa nanti..
    kui3.

    ReplyDelete
  3. hahaha.
    berangan tu best..
    sy berangan nak pakai n97..
    bilalah agaknye..
    hauhau.


    laptop sekarang dah banyak yang murah.

    ENTRY BARU ; Aplikasi Twitter Yang Boleh Dicuba.

    ReplyDelete
  4. annadzirah

    haha..berangan itu best bukan..
    banyak yang murah, tapi masih tidak mampu..
    :D

    ReplyDelete
  5. Dropping here...nice entry friend, visit mine..latest entry for today ;D

    ReplyDelete
  6. bile nak abes seposen setahun kekekeke

    ReplyDelete
  7. Miss ...

    abes..cume lambat la cket.

    ReplyDelete
  8. sedih pakcik toshiba nnti sbb awk ckp die dh veteran...dh la veteran nih sgt sensitif...tk psl2 pakcik tosh sehat, terus sakit bile awk nak kt abang apple yg gagah lagi perkasa tuh....;p

    ReplyDelete
  9. ~HaNna~

    betol gak tu ea...
    veteran nih dye sensitip cket..
    :D

    ReplyDelete
  10. haha klu apple tu baek bayar duit muka kereta atau beli Yamaha LC dengan cash! huhu 7.5K kot!

    ReplyDelete
  11. cronixsoul

    haha..jumlah yang besar tu..

    ReplyDelete
  12. sila blajar membezakan keperluan dan keinginan yer adik2......

    ReplyDelete
  13. apple kt teco murah td. g lh beli :P

    ReplyDelete
  14. apple kt teco murah td. g lh beli :P

    ReplyDelete
  15. ayaa alyy

    haha.xnak la apple tuh..
    :D

    ReplyDelete