PEREMPUAN YANG SUKE MENGUMPAT

10:46:00 AM


salam..

suda lame xupdate...
MySpace
biase la ade di kmpung, jadi kuwang rajin cket..
hoho..
ni nk citer pasal mengumpat, xpown mengate.
xpown mengate kat blakang.
haha..ari tu kan aku naik bus dari Dungun --- KB.
5 jam..
kowang nk taw..?
sepanjang p'jalanan tu la ade 2 owang wanita yg lbih kuwang usia aku
ni duk m'bebel/ mengate/mengumpat/meluahkan perasaan.
haha..macam2 citer der aku dengar.
aku bape kali t'tido da..
tp citer dowang xabes2..
pasal rumah tangga la, member2, sosial, isu semasa dll.
bagos gak dowang ni..prihatin kate kan.
lepas letih membebel, dowang karaoke plak atas bus.
sebab dowang xkenal apa itu earphone, dowang pasang la kuat2 lagu tu.
kui3.
adooi..tensen3.

laki pown suke mengumpat gak.tp dalam short term(sprint).
pmpuan punyer ngumpat, slow2 tp long-term(marathon).

sori...haha..
MySpace

pesanan penaja : gejala mengumpat xelok..serius.
MySpace

You Might Also Like

20 kutukan membina...

  1. lol. haha.
    tapi mengumpat tuh mcm
    genetik turun menurun je.
    ada kah pernah wujud orang tak pernah mengumpat? hehe

    ReplyDelete
  2. miahahaha! tapi korang yer ngumpat kaw kaw~

    ReplyDelete
  3. Nur Su'aidah

    haha..
    yang tu ramuan paling penting.

    ReplyDelete
  4. tande2 org yang sakit rohaninye..."kalau tak mengumpat satu hari jiwa tak tenang" huhui..susah ar macam ni kan?

    ReplyDelete
  5. ❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤

    hehe..
    susah2..
    mengumpat xelok..

    ReplyDelete
  6. girls are pretty expressive =P

    ReplyDelete
  7. kenwooi

    haha..yeah..
    that is so true..

    ReplyDelete
  8. erm..lelaki juga mengumpat..macam perempuan..macam rakan2 sekerja saya...hahah..dorg spesis lain kut...

    ReplyDelete
  9. Eryati

    yer..same je laki pown..hoho..
    spesis ape kah..?

    ReplyDelete
  10. dah fitrah seorang perempuan kut..hmm..

    ReplyDelete
  11. stuju p xleh mgelak...da e2 je cre nk lepaskn geram...

    ReplyDelete
  12. fulas

    ye...
    trimas fulas..
    aku pown kuat gak ngumpat kat kau.haha..
    kawan2 ini fulas.
    kalau rajin, singgah la blog die..
    tq smua..

    ReplyDelete
  13. wakakakkakakka setuju!!
    berjam2 pun tak letih!
    kagumm gilerrr ... hahahaha


    x paham arr. haha


    >>___<<

    ReplyDelete
  14. Frodo Baggins

    haha..aku pown xpaham ngn dowang ni.

    ReplyDelete
  15. mengumpat pun ada short ngan long term ek

    ReplyDelete
  16. mengumpat..kurangkn bckp kurang lah dia ehehehe

    ReplyDelete
  17. zool

    ade..
    sume ade..
    haha..
    trimas..

    ReplyDelete
  18. Miss ...

    hehe..betul gak tu..trimas..

    ReplyDelete