MAKANAN PALING BEST

1:29:00 AM


salam..

suda masuk bulan jun..
haha..
fez update tuk bulan ini.
sje nk tnjuk pic makanan paling aku gemari.
simple..
tp sedap..harge pown xmahal sangat.
lagi pown, student kene bajet2 cket.
mau taw apa dia..??
nasik goreng kampung + telur dadar + teh o ais.
harga ..??
kalo kat tempat aku ni..
antara rm5-rm6 je..
murah kan..
sebab itu la aku menggemarinya.

harap maap, gmbar burok.


pesanan penaja : mau pulang ke kampung khamis ini.yahoooooooo.
MySpace

You Might Also Like

24 kutukan membina...

  1. aku pun suka..tapi kalau kt tempat aku siap ada sup kosong lg..hehe

    jenguk2 lah blog aku k;)
    http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. amar haziq

    kat tempat aku pown ade..
    tp kedai yg aku g malam ni xde kasik..
    tq for visiting.

    ReplyDelete
  3. haha..cambest jgak la sntapan harian ko..tapi aku rasa tak leh lagi lawan hat aku NI!..sedap,cepat,murah! hahaha

    ReplyDelete
  4. ak pon sllu dok hstel yg nie jer la yg da kt cfe..nsi greng kampung+telur goreng ngan teh ais..smua dlm RM4.00 jer..sve bjet..

    ReplyDelete
  5. makanan paling besh adalah makan pree hahha..

    ReplyDelete
  6. nasib baik baru lepas makan nasi ms baca entri ni. x la kebulur rasanya.hehe

    ReplyDelete
  7. Yorke Kun

    haha..da tengok..
    memang sedap..

    ReplyDelete
  8. MISH LOLIPOP

    ye.lam kegawatan ekonomi, kiter kene bajet2..
    kui3.

    ReplyDelete
  9. arek

    tuh makanan paling sedap + best + aku suke tahap giler.
    trimas.

    ReplyDelete
  10. ReD

    haha..naseb baek kan..
    memang sedap nasik goreng kampung ni.
    thumbs up.

    ReplyDelete
  11. MangkOk cHenTa ♂

    haha..cun..
    bleh blanje aku malam ni.

    ReplyDelete
  12. nie kutukan yg membina ker?? ehehehehe...ok2...sdap sih...blanje ak bole?? huhu

    ReplyDelete
  13. nas

    nanty aku keje boleh la..
    tp kene gune duet ko.
    aku bayar..
    haha..
    trimas.

    ReplyDelete
  14. memang sedap pun...tumb up!hehehe cis!nak balik kg jgk!!!!

    ReplyDelete
  15. Wanie-san

    yeah..sedap giler..
    jom ikot aku..ko jalan kaki, aku naik bas.

    ReplyDelete
  16. uit, ko pon suka nasi goreng kampung? same aa, tapi aku biase dgn telur mata kobau, pastu suh wat pedas sket, letak cabai byk2 haha~

    ReplyDelete
  17. ekeke~
    tringt mse study dlu nasik mcm ni org pggil nsi ekonomi.. bdk2 lelaki ske lah beli

    :p

    ReplyDelete