aku benci autoplay music bila...

7:44:00 PM

salam..

selamat malam..
suda dinner..?
aku belom lagi..suda 1 sem xjumpe nasik..
haha..
malam ni kasik entry emo cket..haha..xpe kan..?

aku benci autoplay music bila :

  1. aku tengah syok2 layan lagu yang aku pasang.
  2. post yg owang tu tulis ade selit video, then at the same time ade autoplay muzik.
  3. aku xleh nk stop, slow, pause muzik tuh.
ha..tu je kowt..
tp ade gak time aku suke..
aku suke bila mane lagu yg dye pasang tu lagu baru n bez..
leh aku donlod..
haha..

2 je..
sekian..

pesanan penaja : mintak maaf ye, hanye meluahkan perasaan.
MySpace

You Might Also Like

31 kutukan membina...

  1. hahaha...same here..me too...i dun like the autoplay..and its so noisy 2 music clashing..

    ReplyDelete
  2. kenwooi

    yahh..
    long time no see..

    ReplyDelete
  3. ahha! my blOg ade autOplay music kOt~ ngeee!!! ;p

    ReplyDelete
  4. bagus gak komen anda,,,kite ble improve kan nnt,,hheheheh,,,,free msuk blog kite,,

    ReplyDelete
  5. sama sama !! saya pun benci gak, rasa cm dh tanak masuk lagi dah. heee

    ReplyDelete
  6. saya punya autoplay tp bley stop hehe

    ReplyDelete
  7. budak ch0mel

    ade ke..?
    hihi..
    xperasan lak..

    ReplyDelete
  8. Eza Rashid

    haha..
    saye budak baru belaja..
    kalau salah, tolong betolkan..

    ReplyDelete
  9. zither

    haha..sampai cam gitu skali..

    ReplyDelete
  10. s h a f i q h a s h i m _____

    good..
    same with me..

    ReplyDelete
  11. alahh..baru je letak dah kene kritik =P

    Tapi lagu akan berlagu kalau scroll sampai bawah kat tapak blog.kalau tak..tak dengar apa pun...
    pastu dah siap2 bagi warning kat atas sidebar...

    ok tak?

    ReplyDelete
  12. Syima Syaz

    xtaw lak kamu baru letak..
    ok dah..sebab ade button pause..
    huhu..

    ReplyDelete
  13. same goes with me.tp sy x letak music pon.buat serabut ngn berat blog je.hihi

    ReplyDelete
  14. sugar2 kapas strawberry

    huhu..betol itu.
    sy setuju bangat.

    ReplyDelete
  15. sy pun kadang² xsuka jgk..yg xleh nk pause tu yg plg xsuka...nasib la kt blog sy boleh pause :P dh lama niat nk remove, tp asyik lupa je *alasan

    ReplyDelete
  16. aku pon benci bilang cinta.. tapi kalau autoplay lagu hindustan aku tak kesah.. bahakbahakbahak :)

    ReplyDelete
  17. Wan

    haha..minat industan kah..?

    ReplyDelete
  18. erk..aku punye seperti ciri2 di dlm n3 kau.adekah???............

    ReplyDelete
  19. blog sy ada autoplay music tp bleh pause..huhu~

    ReplyDelete
  20. Gransazer

    haha..kalo cam itu, bagus la..

    ReplyDelete
  21. cisssssssss....kau telah mengores menangkan blog aku!!*hentak2 pc*

    ReplyDelete
  22. PenuliS

    hihi..harap maap..
    kui3.

    ReplyDelete