PERSOALAN HANGIT...

2:37:00 PM


















salam..
sihat kah anda semua..??
kalau tidak sihat, pergi klinik..
hari ini, bukan mahu cerita pasal klinik.
MySpace
akan tetapi mengenai 1 persoalan hangit.
persoalannya adalah mengapakah cleaner lelaki tidak boleh memasuki kolej siswi,
tetapi cleaner wanita boleh masuk kolej siswa..??
adakah anda di luar sana mempunyai jawapannya..
harap kongsi...

image dirembat dari google.

pesanan penaja : persoalan ini ditaja oleh fulas nien
MySpace

You Might Also Like

25 kutukan membina...

  1. persoalan tiada jawapan.. lalalala`~

    ReplyDelete
  2. hahah cleaner lelaki banyak buat hal kot?

    ReplyDelete
  3. sbb awek kolej siswi,cun.tkot cleaner laki terangsang:)
    sbb cleaner xrmi yg cun.xde dak kolej siswa terangsng:)
    kot!

    ReplyDelete
  4. mungkin cleaner perempuan gatal sangat kot......

    ReplyDelete
  5. edda(",)

    haha..mane leh xde jawapan.

    ReplyDelete
  6. Alynn Notnot

    mane ade..cleaner lelaki baik2 je..kowt.

    ReplyDelete
  7. akuseniman

    haha..yg tu aku setuju sangat.

    ReplyDelete
  8. sbb cleaner laki2 bkn keje tp ngurat siswi2...entah leee...sy bkn cleaner pun..hik3=p

    ReplyDelete
  9. PenuliS

    haha..cleaner laki2 dedikasi ape..hoho

    ReplyDelete
  10. erk nnt sok aku tlg tny akak cleaner

    ReplyDelete
  11. sebab kalo cleaner laki masuk kolej siswi, die tak buat keje2 cleaner yg biasa buat tu dah.. die gi clean tempat lain.. die pegi kt mata.. cuci mata.. hahaha..

    ReplyDelete
  12. sebab lelaki susah nak kawal nafsu bila nampak seksi2.

    ReplyDelete
  13. lagi satu lelaki boleh rogol pompuan..pompuan takleh rogol lelaki..betu ke tidak aku pun tak pernah cuba

    ReplyDelete
  14. nanti cleaner lelaki tak dpt clean lah coz mata die asyik ngintai siswi2 yg santik..haha

    ReplyDelete
  15. tricksrex

    bagos2..nanty ko bagitaw aku.

    ReplyDelete
  16. Anarm

    haha...betol gak tuh an..da name nye laki..kui3.

    ReplyDelete
  17. wanes

    ye..kalo aku pon, lebih kuwang je..
    pengakuan berani mati.

    ReplyDelete
  18. huhu best la dgn blog nih..heppy je.pengkomennye pun heppy-heppy je sumekan..
    jom tengok n jadi follower aku nak tak?? hehe nak promote blog aku plak..
    http://firhkimie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Anonymous lagi

    trimas..akan dikunjungi.

    ReplyDelete
  20. sebab takut cleaner lelaki curi seluar dalam ke baju dalam ke..mane tahu kan buat gangguan seksual...kalo cleaner ppuan tak buat cam tu..

    Cik Puan Ienafazlyna Suite's

    ReplyDelete
  21. ::ienafazlyna::

    mane ade cam gitu..cleaner laki baek2 je..huhu.

    ReplyDelete
  22. mcm ku knl prsoalan ini...
    p sume jwpn cam llus je lau msuk exm...

    ReplyDelete
  23. fulas

    itu dia..
    penaja kita suda datang..

    ReplyDelete