THE BIGGEST 'DON'T' IN BLOGGING!!

11:43:00 PM



















salam.
malam yang dingin..
n mau meluahkan s'suatu yang dingin.
the biggest 'dont' in blogging..
ramai owang da cakap sal ni, n
aku saje je nk cakap jugak..
MySpace

JANGAN SEKALI-KALI PERGI BLOG ORANG LAIN,
N TINGGALKAN PESANAN SPT KAT BAWAH:
"i da follow u, hope follow me back"
BANYAK LAGI CONTOH LAIN, MALAS NK LIST.

bukannye xbagos wat cam tuh, tp inappropriate owang kampung kate.
jangan amik hati ya.
sekian.

image credit to google.
pesanan penaja : kalau ade salah dan silap, sila beri tunjuk ajar. harap maaf.
MySpace

You Might Also Like

30 kutukan membina...

  1. ye betul.
    me dont like it too. ;D

    ReplyDelete
  2. I n n z

    yes..ade owang stuju..kui3.

    ReplyDelete
  3. biasanya newbie2 yang baru nk kumpul2 follower ni yg buat macam tu..hehe

    padahal aku pun newbie gak..errr.tp tak pernah kot buat tu..

    ReplyDelete
  4. Hasrol Nizam

    kalo xpenah buat bagos la..
    aku pown newbie ag..

    ReplyDelete
  5. betul wey.. huhu.. rase macam makin menyampah and malas pulak nak bukak link yang dia da tinggalkan.

    ReplyDelete
  6. ika honey bunny

    ye..aku pown same gak..kui3

    ReplyDelete
  7. Sy sbg majlis perwakilan kmpung talam pon setuju !

    ReplyDelete
  8. Fareast

    naseb baek kampung, bukan pelajar.
    terima kaseh kerana sudi datang meeting kali ni.

    ReplyDelete
  9. boleh keje kat digi.. i follow uuuu... but make sure u follow me back... lalalalala

    ReplyDelete
  10. lebih suka follower yang ikhlas..hihik..

    ReplyDelete
  11. aku tak kisah..sebab aku akan bukak tgk dulu blog die best ke tak..kalo best aku follow, kalo aku rasa malas aku tak follow

    ReplyDelete
  12. yuyun

    haha..mintak topup free 1.

    ReplyDelete
  13. DiyanaDaniel

    same2...follower yg ikhlas n setia.

    ReplyDelete
  14. ::ienafazlyna::

    hm..betol gak 2 an..usha lu cam ner, then decide mau follow ke x.

    ReplyDelete
  15. ~ ReD ~

    terima kasehhhhhhhhhh..
    thumbs up.

    ReplyDelete
  16. nice blog & en3 dude..keep it up.. visit mine if free..lets share together ;)

    ReplyDelete
  17. suhaisweet

    thanks for dropping by.

    ReplyDelete
  18. selama penulis masuk ke dunia blogger,tk pernah guna ayat tersebut..i polo u,u polo i...malas~

    ReplyDelete
  19. PenuliS

    huhu..bagos betol kamu..
    thumbs up..

    ReplyDelete
  20. bnda ni stu kpntangan dh dlm b'blogging.. :)

    ReplyDelete
  21. Rara

    lebih kuwang la tu..
    stuju..

    ReplyDelete
  22. btl!
    x bape suke la..mcm 1 paksaan pulak nk suroh folo2 blk, selalunye wat derk je kalu dpt org camni, n tinggalkan komen kat cbox/shoutbox dia--> "tQ for following", agagaga..mesti die bengang sbb x folo die blk..

    ReplyDelete
  23. h A n Y S

    haha..betol2.
    mungkin die xbengang kowt.
    emo je..
    :D

    ReplyDelete