ape yang ada pada jumlah follower

12:52:00 PM



salam..

ari ni masuk minggu ke-2 pengajian intersesi ku.
so far so good.
syukur..baru suda jawab quiz 1..
xmo komen banyak2 sal tuh.
aku nak citer sal follower ni.
banyak owang da citer..
aku pown penah citer gak dulu..
ekceli, xde ape pown ngan follower ni..
jadik jangan la obses sgt yer..
kalo cket pown xpe, asal kiter ade pembace setia..
haha..blog aku nih ade gak kowt pembace setia.
MySpace
xley taip name nye, nanty kembang lak idong dowang tuh.
terima kaseh banyak2 ye.
kalo kiter follow, tapi xmau singgah or bace entry die baek xusah pollow an..
lain la kalo kesibukan yang melanda..
kalau follow setakat nk die follow kiter balik tuh.
baek g maen friendster, facebook ke..
suda merapu ke mane aku nih..
tapi itu la realiti..
konklusinye, bilangan follower tuh xpenting pown.
pade blog2 yg aku follow, akan ku terjah blog kamu
jika ade kelapangan masa yer.
terimas kepada sume yg sudi datang blog ini..
MySpace


pesanan penaja : sedang enak mendownload movie.
MySpace

You Might Also Like

46 kutukan membina...

  1. it's about the content right? =)

    ReplyDelete
  2. betol2..
    dulu mase mula2 wat blog mcm risau gak amende la follower ni nak kena ada ke kalo takde camne.
    tapi skang baru aku paham.
    takde istilah i folo u folo

    ReplyDelete
  3. tricksrex

    haha..betoi2 ape yg kamu citer tu..
    ko pembace stia blog aku kah..??
    hahaha..

    ReplyDelete
  4. betul juga tu..kalo follower ramai, tp readers tak de..haru gak kan..aku wat blog syok sendiri jek..ehehhe

    ReplyDelete
  5. ::ienafazlyna::

    ceh3..
    merendah diri plak dier..
    ko pown da kire otai tuh.
    pd owang kampung skalian..akak ni ade wat kontest..jom sume masuk..kontest die senang jer..huhu.

    ReplyDelete
  6. btul aku sokong pendapat ko. hehe
    :) tp blog aku mcm xda pembaca setia. haha.

    oh gudluck ur study arief :)

    ReplyDelete
  7. aku suke jd follower sbb enang nak tau blogtu da update ke blom..
    haha..
    n lg nak jd supporter utk blogger tersebut..

    mcm ko da 400++ follower, nak aku follow gak ke?
    nak kata nak,xnak kene blanja megi goreng 1!

    ReplyDelete
  8. pembaca setia tu yg penting ... hahahhaha, pada wa ... diorg dah paham blog kita content dia camner, n kita paham blog diorg ... yeah, x penting follower, tp pembaca yg setia .. cam wa setia ngan blog lu ... wakkakakakka ((kipas2))


    thanks to my lovely readers n folwrs. u guys rowxxx! pergh wa emo! cilakak. hikhikhik


    >>__<<

    ReplyDelete
  9. fioxphrofile

    nanty ade la tu..
    trimas.

    ReplyDelete
  10. marina anakcikbob

    aku nak megi goreng..
    trimas follow.

    ReplyDelete
  11. Frodo Baggins

    betoll.pembace lagi penting..
    kuat btol ko bodek na..
    tp trimas, ko rajin singgah cni.

    ReplyDelete
  12. ad ape ngn follower?ad sy la..hihihi

    yg dtg cni ;)

    ReplyDelete
  13. sugar2 kapas strawberry

    ha..ni pown setia gak ni..
    betoi x..?

    ReplyDelete
  14. cewah..bgus gitue dong..byk follower tp jrg msuk xbest beb

    ReplyDelete
  15. betul3x...yg penting kualiti penulisan...

    ReplyDelete
  16. MISH LOLIPOP

    betoi tuh..
    thumbs up.

    ReplyDelete
  17. Zura

    ha..tu penting.
    tp blog aku nih xtaw la kualiti ke x penulisan nye.

    ReplyDelete
  18. sy dah follw awak, awak follow lah saya pelissssssssssssssss!!

    ReplyDelete
  19. betol2..janji kita ada pembaca setia... xdela rasa cam rugi je wat entri baru, tulis penat, tapi xde orang nak baca..

    ReplyDelete
  20. absolutely right..visit mine if free k.;D

    ReplyDelete
  21. sI tEDI

    aik..baru follow ker..?
    haha..

    ReplyDelete
  22. Syafiq Kadiran

    betui...
    seronok time owang komen2 nih

    ReplyDelete
  23. follower itu memeriahkan suasana..hee

    ReplyDelete
  24. rizal jabai

    bagi yang betol2 follow jer..

    ReplyDelete
  25. haha yeap2. heyyy download movie katne? share la sikit! :D

    ReplyDelete
  26. aku silent follower mung.. ok tak gitu?:D

    ReplyDelete
  27. kdg2 tak ter''follow''..heeeeeee..

    ReplyDelete
  28. Alynn Notnot

    theamh.com
    dll..
    xtaw sangat la nk donlod2..

    ReplyDelete
  29. ~ ReD ~

    haha..kenape cam gitu..
    ok la 2..

    ReplyDelete
  30. ya betul...follower tak penting...

    ReplyDelete
  31. 'AQILAH

    ye..
    trimas sudi datang..

    ReplyDelete
  32. dulu tak plak tau follow memfollow nie...yg aku tau..buat blog..nampak cool kat ex..mihahaha

    ReplyDelete
  33. Sir Marcello

    ex...
    ad ke cam gitu..kui3..

    ReplyDelete
  34. bilangan follower ni kasi gempak je~

    ReplyDelete
  35. btol, ape ad pada follower kalau setakat follow n nk suh org follow balik. kan? kalau satu blog tu dh jd pujaan hati, pasti kita akn sggah setiap hari. kan? kan? ;)

    ReplyDelete
  36. hakimfaridzul

    haha..gempak la sangat..

    ReplyDelete
  37. Aisyah Ibrahim

    hoho..betui..
    macam blog ini kah.??
    kui3..

    ReplyDelete
  38. susah gak nak tahu ada pembaca gak..kau tulis simple2 camni senanglah aku nak baca.hehe

    salam kenal lah

    Latest Entri : Komen Puaka

    ReplyDelete
  39. fndrocka

    huhu..simple is nice..
    trimas

    ReplyDelete