ape akan jadi kat GB kalo kite del akaun FB

7:23:00 PM

salam..

juz ade cket k'musykilan..
xtaw la kalo da ade jawapan nye sebelom ni..
tp ape akan jadi kalo kite del akaun fb..
cam ne nk login ke GB..??
ade sape2 taw care nye x...?

pesanan penaja : aku kah yang kuno kerna tidak mengetahui caranya..haha, xkesah.malu b'tanye sesat jalan.
MySpace

You Might Also Like

20 kutukan membina...

  1. GB tu ape?
    ko kuno aku ni ape?
    haha

    ReplyDelete
  2. tricksrex

    GB 2 gengblogger..
    ko xjoin ker?

    ReplyDelete
  3. haahhahahaha
    aku pun tak tau
    cuba tanya yg join GB.


    kalau kau kuno
    aku ni purba kot


    hahahhahaha ~~~

    ReplyDelete
  4. since GB needs FB.. then i think if FB is deleted, cannot use GB? =)

    ReplyDelete
  5. kenwooi n Frodo Baggins

    da dapat komian ko..tp ade error cket.trimas.

    ReplyDelete
  6. hahaha. bukanke nnt log in dah tak gune fb ke? tak sure la plk bile benda tu akn start. try la tnye kong ke, ben ke ;)

    ReplyDelete
  7. Alynn Notnot

    da dapt gak komen ko..
    tp ade error gak..
    tensen btoi.

    ReplyDelete
  8. aah le.
    tp aku x der niat nak tutup fb
    jd tak apa ler :)








    Hot!: Ciri Wanita Idaman Lelaki

    ReplyDelete
  9. kuno gila.
    tataw pon GB uh pew.

    owh. =.="

    ReplyDelete
  10. hari tu time FB buat hal..tak boleh nak login..

    secara automatik, GB, GF pun tak bleh nak login jugak..huhuu....

    pusing macamana pun, mmg tak boleh login...

    GB perlukan FB untuk login..

    ReplyDelete
  11. Kapten

    xde ape da kat FB.busan..

    ReplyDelete
  12. lisa_ne

    xmengape..join la GB..bez ziler.

    ReplyDelete
  13. Nurul Farhana

    trimas..explaination yg lengkap..hoho..
    full mark + bintang.

    ReplyDelete
  14. kalau join gb bley naik rating ka....?? bley makan free?

    ReplyDelete
  15. .s.o.f.i.a.

    boleh sangat3..konpem.

    ReplyDelete
  16. aku pun ada maslh tu la skrg nie..tak leh nak ping entri baru ke GB sebab facebook kat temapt aku nie kena block..dah tu entri yang dah buat sebelum2 nie, xdpt nak diping pun..bile Gb nie kate nak tukar login manual..lg senang bg aku

    Cik Puan Ienafazlyna Suite's

    ReplyDelete
  17. ::ienafazlyna::

    same ngn aku la..kalo leh login manual, leh la del FB tuh.

    ReplyDelete