tempat lepak bez...

1:00:00 PM

salam.

noon ni mau story sal tempat lepak yg biase aku lepak la an.
xkan wat bende lain plak.
MySpace

MySpace
fez2 tenet on, ni la yg fez aku bukak.
dari cni la kite leh wat macam2.
Gmail aku ni macam Honda Civic la lam dunia realiti.
digunakan tuk ke sana-sini.

MySpace
tuk usha blog2 yg aku pollow.
time xde bz la, bile cbuk 2 singgah kejap2 je.
maaf kan aku smua ya..

MySpace
yg ni pown antara yg wajib aku jengok la tiap2 kali 0n9.
xsah kalo xsinggah cni..
rase cam xlengkap.huhu.

MySpace
ni time ari isnin la biase nye.
nk tgk bape posen naik.
kalo ari2 biase tgk trapik je la.

MySpace
walaupon site ni baru lagi.
tp bez la dri fb.kowt...bnyk gmbar2 smart.
otai2 lam fotografi konpem ramai bile da
well-establish nanty.

6.dan lain2..
haha..jenuh aku nk list smua.
banyak der..yg lain 2 private..haha.

pesanan penaja : manfaatkan la internet connection anda dengan sedalam-dalamnya sebelum mencecah bandwith nye(khas tuk aku yg pkai brodbend nih).
MySpace

You Might Also Like

16 kutukan membina...

  1. bro pulak hari2 usha website client je... tue je la..

    facebook ke ape ke..optional je he..23x

    nk termuntah dah nie... [ada plastik x], nk cuci mata dengan gambar2 pemandangan pulak

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  2. Bro Framestone >> ades..plastik xde la der..haha..trimas bagi komian.

    ReplyDelete
  3. bro>> plastik dh pupus. hahahah

    erk! tiba2 macam menyampuk plak.haha

    ReplyDelete
  4. ~ ReD ~ >> aik..cam die plak admin cni..haha.

    ReplyDelete
  5. nuffnang selain isnin, rabu pun best sejak join instant cash blogging =)

    ReplyDelete
  6. nak pegi usha gengfotograpi jap
    ngennnggggg!

    ReplyDelete
  7. AyanaAsham >> pegi la..jangan lupe stdy.

    ReplyDelete
  8. hoho..
    kalo aku,
    3 je ar; blog akuzaty,fb,gb..
    udehh..

    kalo dulu2,
    semua aku bukak..
    ms,tagged,ym,fb,blog,gb dan lain2..
    fiuhhhh! heheh..

    ReplyDelete
  9. aku zaty >> ko memang, kanak2 riang..sume main.haha.

    ReplyDelete
  10. wa usha kaki awek je.
    wajib!


    hahahhahahahha


    >>___<<

    ReplyDelete
  11. Frodo Baggins >> haha..same la der..

    ReplyDelete
  12. wah...bz ek arief setiap hari..:)

    ReplyDelete
  13. huhu..

    nuffnang dah malas nak login..

    lama baru bukak...ade la naik sikit², baru seronok..huhuu..

    ReplyDelete
  14. ~HaNna~ >> haha..biase la..CEO..

    Nurul Farhana >> haha..itu suda biase..die naik slow2..

    ReplyDelete
  15. mula2 baca tajuk,ingat ke tempat lepak macam mamak ke ape.
    heee.
    lebih kurang la list tu,except for gmail.
    selalu jenguk yahoo.

    ReplyDelete
  16. fikah mus >> erm..yahoo pown bez..

    ReplyDelete