beLaJaR tiNGgi-tinGGi, TaPi...!!!

6:48:00 PM

salam..

ari yang baek..
tp dicemarkan dengan 1 insiden..
MySpace
+_)(*&^%$#@!
haha..
maap..agak beremosi sedikit..
xde la..td ade la mamat 2 an..
bawak 1 mug nih..aku ngah buang smpah kat tong tuh..
tibe2 dengan selamba kuwang pandai nye buang air lam mug die tuh
kat lam tong..
ape hal bro..??
MySpace
jarak ke sinki xsampai 2 saat kalo ko merangkak kowt..
budus punye owang.
belaja da tggi..da pandai.
tapi perangai cam mangkuk..
adess..
emosi betol aku..
kalo mamat tuh bace pown ag bagos..haha..
MySpace
nk bagi pesanan.ramai da yg b'sungut sal die..
jangan ingat die 'pengawas' kat skola aku ni,
die leh wat ape je die suke..
hangin satu badan.
suda dilepas kan..haha..
sekian..
MySpace

pesanan penaja : baek ko ubah sikap ko kalo ko nak ade kawan..kalo nk idop sowang2 lantak ko la mr.perfect...
MySpace

You Might Also Like

28 kutukan membina...

  1. haha..susah org cam 2..bkn dgr nasihat..aku ader mber cam 2..suka buat bnda pelik2..pgotor giler..

    ReplyDelete
  2. Mr Rulez >> pengotor 2 satu hal..owang nk kutip sampah tuh nanty, xke nyusah kan owg plak..selfis btol.

    ReplyDelete
  3. hishhhh, tak bertamadun tu namanya

    ReplyDelete
  4. huh,apa jadahnya, bek dia buang air dalam mug tu kat longkang ke,tanah ke

    ReplyDelete
  5. aahhh.. mesti dia takde kesedaran sivik kan.. huhu nanti kesian dekat mak cik cleaner.. pas2 nanti sampah tu lagila berbau.. urghhhh

    ReplyDelete
  6. prefect? i was one last time =)

    ReplyDelete
  7. wah laki pon buat camni ke?
    takke menyusahkan org yg nk kutip sampah tu nnt..
    sian..
    ish3..
    aku dlu kat kolej ade ke dak2 ni basuh mangkuk wat megi kat water cooler weyh padahal toilet lagi seploh inci jeee...
    huhuhu

    ReplyDelete
  8. Fifi Rahmat >> xbetamadun..betol3..owang zmn batu pon lagi baek dari mamat nih..

    roosoneri >> ntah ape yg dibuktikan oleh dak tuh..da la nk kene muke aku..

    NichKhun >> xde sivik langsung..xpikir sal owang laen..

    ReplyDelete
  9. kenwooi >> hoho..its nice to be a prefect..but a good ones.

    Alynn Notnot >> gila geli + xde adab.

    ReplyDelete
  10. bro! awatnya emo2..
    rilekkkkk.. cooooooolllll.. hehe

    ReplyDelete
  11. Nur Su'aidah >> xleh nk cool...kalo die nyusahkan aku je xpe..ni die akan susah kan akak cleaner yg nk kutip sampah tu besok..tensen btol.

    ReplyDelete
  12. sula ja mamat tu dari punggung kuar kot mulut..... bongok sangat!

    ReplyDelete
  13. .s.o.f.i.a. >> bleh je..mintak tolong kamu pegangkan die..boleh ka..?

    ReplyDelete
  14. ala... kena pegang la plak... ikat je kat mana2 perdu buluh...... =)

    ReplyDelete
  15. .s.o.f.i.a >> okeh2..idea anda akan dipertimbangkan.

    ReplyDelete
  16. kt situ tkde longkang ke nk buang air? vodo betul buang cecair dalam tong

    ReplyDelete
  17. syue >> haha..kami de level 2..suda di bilang td, jarak ke sinki dekat je kowt..memang vodo mamat tuh.

    ReplyDelete
  18. haha, maybe dia x taw fungsi singki tu kut..apa punya olang la :D

    ReplyDelete
  19. Mr.Z >> agak nye la kan..die taw sinki tu tuk basuh mulut je kowt..

    ReplyDelete
  20. alamak ciannye makcik cleaner nak kena bwa plstk smph ade air.hampeh tul mamat tuh :(

    ReplyDelete
  21. AyanaAsham >> tu la pasal kak..memang hampeh la mamat tuh.

    ReplyDelete
  22. hha
    nmpk mcm ramai org anti dia trok trok xD

    ReplyDelete
  23. Tikah >> ntah la..nk kate ramai tu xla ramai sgt..tp majoriti yg knal die la anti ngn die..haha..

    ReplyDelete
  24. Nur Su'aidah >> belom..haha..tggu la taon depan kew.

    ReplyDelete
  25. ishhh..ini puny olang pun ada ka...???

    ReplyDelete
  26. Redbloodsnow >> ade2...ntah cam ner la idop die eh..suke nyusah kan owang..

    ReplyDelete