alam maya...

6:54:00 PM

salam..

tajuk yang mengarut..
isi nye lagi la an..
haha..juz mau story sal social networking ni.
betol ke x xtaw la aku gune term ni.

fez aku kenal tenet mase umo bape ntah...
tp xbminat pown..
biase la b'budak an..
then, bile da tua cket..
member2 duk heboh sal friendster.
jadi wujudla akaun fs aku...2 pown member yg wat.haha.
haha..masih wujud akaun aku.
ni la akaun fez aku di alam maya.

seterosnye, myspace.
yg ni aku wat sdiri..
tp xpandai gune..skadar buat jew..haha..cari2 awek.hoho.kantoi..

lepas tuh, makin meriah la bende2 cam gini.
tagged, hi-5 dll..

sesudah itu aku b'kenalan ngn blogger.
cikgu aku yg introduce, mule2 xtaw ape.
lame2 da ok la cket..kowt..

then, femes lak sal facebook...
buat la jugak kiter fb nih..
mule2 bez gak, tp lame2 bowink..

selain itu, aku ade jugak twitter ngn wordpress, tp xaktif.
for reasons unknown.


hoho..bgitu banyak logo.
sume nyer credits to google
aku rase sume owang pon lbih kuwang aku jew kowt..
ade sume kat atas ni..an..???
jadi betol la owg kate, fs 2 tuk dak2 baru nk naik.hoho.
lame2 upgrade la cket.
tp lam banyak2 kat ats nih..
aku paling syg dkat awek ku yang cun iaitu cik adik blogger.

pesanan penaja : xde.hahaha.MySpace

You Might Also Like

19 kutukan membina...

  1. aku ada blog ngan ym je skang tagged ada tp dah x aktif hehe

    ReplyDelete
  2. Miss ... >> hoho..xmengape..gmail ngn yahoo nye aku lupe ltak..haha.

    ReplyDelete
  3. friendster ada tapi d lame xbukak...
    myspace on time form 3 dulu pastu bersawang...yang tgl blog n facebook je..

    ReplyDelete
  4. Syafiq Kadiran >> same la bro..hoho.

    ReplyDelete
  5. suma yg di atas tuh, cdot xda...cuma blog n fb jek..tuh pun malas...

    ReplyDelete
  6. ::cdot the dot:: >> xmengape..lam bnyk2..fb ngn blog je yg paling bez.

    Azuan >> bgus2..haha.

    ReplyDelete
  7. i ade FB n blog...skang ni, aktif dua2 ni je...

    ReplyDelete
  8. TiTin >> same la..2 je yg aktip..

    ReplyDelete
  9. bukak FS masa form 4..
    masa tu sibuk dengan kampung chat juga..
    gila2 la aku masa tu..gaga...
    lepas tu wujud ekawan,kawanster,tagged,virtualfriends..dan bagai2..tweeter, formsring..fb.

    aku ni antara manusia yg mendaftar kat smua tu..
    tapi atlast..
    cume tinggal blogger dan facebook saje..
    nggeeee...

    ReplyDelete
  10. aYu >> hoho..macam2 ade skarang nih, tp yg pemes nye blogger ngn fb je..kowt.

    ReplyDelete
  11. HAHA :D ema tade fs T___T tade ms . just ade fb , blogg & twitter . tapi paling sygg baby bloggie ni ^^

    ReplyDelete
  12. ema.razali >> of coz..blogger yg paling bez.

    ReplyDelete
  13. hahah..
    aku pown macam tuh gak..
    segala-gala yang tersenarai tuh
    aku ade..

    tapi sekadar wujud je la..
    aktif nye tetap pd blog..
    hee~

    ReplyDelete
  14. aku zaty >> haha..same ngn kebanyakan owg la..blog tetap di hati...

    ReplyDelete