CLoGGer, LaTest VerSioN oF BLogGer...

10:58:00 PM


salam...

b'temu kita kembali.
tahukah anda mengenai CLOGGER...??
CLOGGER adalah version t'baru blogger..
cuma t'lah ditambah nilai komersil dan diupgradekan...
banyak la feature baru lam nih..
company yg introduce CLOGGER ni adalah.....
ape ntah, aku pown da lupe..
kalo kowang nak taw lebih lanjut search la kat google..
konpem xkuar punyer..
kalo kua pown, bende laen..
haha..
mane ade CLOGGER..
aku saje je reka citer..
bowsan dowh..
MySpace

pesanan penaja : entri aku sebelum nih saje je, kasi gempak..motip entri tuh nak ucap tima kaseh kt visitor blog aku jer..hoho..
MySpace

pesanan khidmat masyarakat : jangan marah ha...
MySpace

You Might Also Like

29 kutukan membina...

  1. ZzzzZZZz... inikan betul betul wujud la tadi.. baru jer excited nak search .. hehehe...

    ReplyDelete
  2. Nur Fara >> haha..search la, nanty kuar blogger gak.hoho..

    Encik Mimpi >> server die down, xleh nk sign up ag, sign down bley..
    haha.

    ReplyDelete
  3. kenwooi >> yeah..clogger rocks..!!

    ReplyDelete
  4. ceh ingat bebetul la td....rupenye kerne buhsan.... bgos2 ;)

    ReplyDelete
  5. huhu~
    kejam ni.
    baru excited nak jadi antara yg terawal ada 'clogger' tu. haha :P

    ReplyDelete
  6. Syima Boyd >> awat lega..???

    iena_nazir >> haha..ilek2..golongan t'pilih je yang kene..

    violetmemory >> haha..kerana kebosanan clogger diwujudkan..

    ReplyDelete
  7. mimi >> haha..mane ade kejam..zalim je..kowt..bleh nyer..tggu la system die on..pastu kamu jadi fez punyer clogger..haha.

    ReplyDelete
  8. hahaha, gimik yg x bape nak jadi
    so sile cube lg di masa akan dtg...time kaseh 0_*

    ReplyDelete
  9. erwinator >> never exist anyway..haha..

    ReplyDelete
  10. aReaL >> salah tuh..aReaL t'tipu..

    impish_yatie >> haha..xmo..kalo bagi duet, mau..kui3..

    ReplyDelete
  11. Nur Su'aidah Bachok >> apa pasai bengang2 nih..?cu habaq sat..

    ReplyDelete
  12. 'AQILAH >> haha..padan muke ko..

    ReplyDelete
  13. hahaha..hampehhh ko arief. terkena aku weh. nasib baik aku x bace lompat²...dushh dushh :D

    ReplyDelete
  14. x marah pun..tp ok gak kan..x la bosan baca blog arief..
    hhehehhe =p

    ReplyDelete
  15. Redbloodsnow >> haha..mesti bengang kan..??

    dyansanaa >> haha..sebelom2 nih bosan kan..??

    ReplyDelete
  16. hahaha..
    baru nak create yg baru td..=)

    ReplyDelete
  17. Miss Yan >> haha..create la..ape salah nyer..kui3..

    ReplyDelete
  18. arief..awak memang nak kena belasah tau x...huh...

    ReplyDelete
  19. aisyah ^^ >> haha..padan muke..

    "amethystchemiz" >> haha..samseng kampung dusun kah anda..??

    ReplyDelete