eNtri KosONg...

1:58:00 AM

salam..
kerosakan kpd harta bende awam...
adoyai..
da xde keje sgt ker...
MySpace



















macam2 la b'budak nih..
kalo tolong kemas2 bilik aku ke..

kan lebih elok tuh..
ape da..

haha..boring..test b'lambak..
nk stdy malas.
nk blogcycling pon xlarat ag..

sje nk tunjuk2 gmbar kat mereka yg sudi bukak blog aku nih..
terima kasih ya..
MySpace
jasamu tidak akan ku lupa..



nih mase g pantai ngn member2 kat kampong..
MySpace




ni plak mase nk balik kampung itu hari..
ntah ape la muatan lori nih..
macam2 la dunia nih...

sekian saje entri kosong dari patik..
adioss..

MySpace

You Might Also Like

14 kutukan membina...

  1. FaTiN >> a'ah..die bawak binatang2 yg ade kat zoo..hahaha...(ketawa guling2).

    ReplyDelete
  2. slmt bercanda dgn eisaimen n test dan segala benda yg di bwh label yg same...ngeeeeeee

    ReplyDelete
  3. lori senget sbb bw gajah??sy da gelak guling2..hahaha

    yg tulisan tu plk cm bhsa sepanyol da..hik2 ;)

    ReplyDelete
  4. AyanaAsham >> tq kak yana..ayat skema je..haha..

    sygar2 kapas strawberry >> xtaw la bawak ape..maen agak je..kahkahkah..

    ReplyDelete
  5. comel je lori tu senget..ekekeke

    ReplyDelete
  6. YanTzYanTtiE >> tq2..shooting ats motor tuh..rempit abes..

    ~ ReD ~ >> senget itu abstract..haha..

    ReplyDelete
  7. (O.o') rasenye yg dok sblh driver tu gemok sgt kot!
    tu psl ley jd senget! :D

    ReplyDelete
  8. heh?mnde sbnrnye yg di tulis kt signboard tu??

    ReplyDelete
  9. miss lolly a.k.a luvfareda >> macam3...haha..

    ^ ZuMaWaMBa ^ >> mungkin la kot..xpasti lak..

    SuRayA^i. >> "ARAHAN DARIPADA MAJLIS PERBANDARAN ..... " kot.

    ReplyDelete
  10. salam..
    gamba yang 1st tu klaka..ingtkan bahasa ape la tdi, upe2 hasil vandalisme ek..hehe
    gmba yg ke2 tu smart gile..kat pantai mana tu?

    ReplyDelete
  11. Alyssa Villamor >> haha..tq..lensa kamera amatur sahajaa..kui3..pantai dekat umah aje..

    ReplyDelete