PenGharGaaN pD yAng B'keNaAn...

11:37:00 PM

salam...
suasana di kolej amat bingit seketika tadi..
MySpace
dek kerana terputus bekalan letrik buat seketika...
macam2 yg kuar dari mulut penghuni2 kolej dekat sini..
haha..
aku pon turut serta dalam perdebatan yg x formal 2..
btw..
bukan nk citer sal kolej ku itu..
MySpace
entri ni, di wat khas untuk menghargai jase sorang member ku..
yg telah m'beri aku idea untuk menghasilkan
MySpace

✖saya_aRief™✖

huhu...
jasamu teramatlah dikenang...
MySpace
tanpa idea mu itu, ntah pape la name blog ku yg x seberape ini..
hahahaha....
terima kasih berbukit - bukit..
nk bg adiah xleh..
duit kurang..
hanye ucapan terima kaseh mampu diberi..
adioss...
MySpace

You Might Also Like

18 kutukan membina...

  1. wa pown nak duit barang sehengget dua

    agagaggagaga


    >>____<<

    ReplyDelete
  2. Frodo Baggins >> ko nk duit barang ape plak..
    adoiii..

    ReplyDelete
  3. terima kasih kerana telah mengCreatekan cerita berunsur seram ttg kolej tenggol kah....hihihihi

    ReplyDelete
  4. AyanaAsham >> kolej gemia daa..
    haha..

    ReplyDelete
  5. 'AQILAH >> terima kasih kembali..
    motif...??

    ReplyDelete
  6. Lady Dyla >> kolej gemia 3...
    hahaha..
    kenal ka..?


    cik EPAL >> kamu xpe..blog kamu ramai visitors...

    ReplyDelete
  7. Ervina Razali >> ok je..kalo kamu yang bayar kan..
    hahaha...

    ReplyDelete
  8. alaa.lebey kurang earth hour la.hehehe.

    ReplyDelete
  9. alaa.lebey kurang earth hour la.hehehe.

    ReplyDelete
  10. Jangan lepaskan peluang utk memenangi 4GB Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

    Sila layari:
    http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

    ReplyDelete