keRiNdUan YanG meMbuKit...

6:04:00 PM

salam...
jam tepat menunjukkan 1805 hours...
MySpace
sahabat2 sedang b'main menyepak bende bulat di pdg sane..
aku kurg skill untk mnyertai aktiviti mereka itu..
MySpace
sambil bosan2 pada petang ini, aku menatap gambar2 yang...
telah membangkitkan rase rindu ku t'hadap dorang...
MySpace
suda agak lame aku xb'temu dgn mereka smua..
MySpace
bertemu dan bermain b'same mereka..
m'buatkan aku lupe sketika sal study ni..
haha..
memang slalu lupe pon...
xpenah nk ingat...
anywaz....
gmbar2 mereka ni akan ku upload kat bawah ni..
korang tgk la yer...

ARIEF FAHIM BIN ARIEF ZAKI


SHAZATUL IZZAH BT ARIEF ZAKI



SHAZATUL ALYA BT ARIEF ZAKI

pesanan khidmat masyarakat: ni je gmbar yg ade, yg lain lost cz hardware failure..
MySpace
adiosss.....

You Might Also Like

6 kutukan membina...