keBosAnaN yAng T'lAmpAu...

9:14:00 PM

kAtA-KaTA leCtuRer

YanG diSukaI pelAjaR U
MyEm0.Com
  1. kelas esok cancel, bgtaw yg laen yer...
  2. kiter xder break ari ni, tp kite balik awal cket cz sy ad hal la...
  3. ari ni sy ade meeting, korang wat la kejer sdiri ok...
  4. markah test korang sy xsmpat siapkan ag, maybe next week sy kasi...
  5. sylLabus kiter da abes, so kiter xyah wat kelas ag, boleh kan..?
yAng xBerApa DiGemAri
http://emo.huhiho.com
  1. sy nak wat kelas ganti untuk kelas yg cancel ari tu, tlg tempah kelas yer..
  2. kiter break kejap, cz sy ingt nak habiskan 2 bab ari ni...
  3. meeting sy cancel, so kelas cam biase k...
  4. k'tas test kamu sy da siap semak, n yg paling rendah ialah....
  5. kiter da xcukop mase ni untk habeskan syllabus, sy rase nk wat extra class jer...


p/s: kebosanan yang terlampau...

You Might Also Like

5 kutukan membina...

  1. gardies gerndoot>>T.E.R.I.M.A K.A.S.I.H K.E.R.A.N.A B.E.R.S.E.T.U.J.U...

    ReplyDelete
  2. as a uni student, nk gak kasi komen kat n3 yg cam besh ni =D

    yg no 1,2 n 3.. sokong sangat2 (pengakuan jujur la pulak..hehe)

    tp no 4 cam terbalik lak dgn diri ni.. xtaula nape, tp tiap kali lpas dh jwb test/xm, rase excited nk dpt semula kertas n tgk markah..

    yg no 5 lak.. hbs syllabus awal n xyah dh de kelas, mmgla besh.. tp klu x ckup mase nk hbskan, n wat xtra class ok lagi kiranya tu.. lg x besh bile lecturer kate x sempat cover semua tajuk, jd masing2 kena baca sendiri buku text, sbb final cvr gak tajuk2 yg x sempat blaja tu.. adeh..

    ReplyDelete