bengang + geram + insaf

8:51:00 AM

ari ni 8 ramadan
aku bengang kerana aku xbangun sahur td pagi...
ape yg membengangkan lg adalah apabila
seorang manusia yg bergelar "member"
langsung tidak memberi kerjasama untk membangunkan aku...

tapi aku xbengang sgt pun ngan dia..
haha...
sape suh tdo kul 4..
padan muke aku..
jadi sebelum nk geram2 kat owg 2, investigate la dulu yer...
haha...
semalam aku g terawih kat pusat hidayah ngn "sahabat" ku..
skali imam dari arab saudi 2..
dia punyer bacaan...?
fuhh!!! sangat menggoncang(da betol rasenyer ejaan ni) nurani
selepas solat isya' , dia ade bagi sedikit ceramah la...
akan tetapi kebanyakan yg mendengarnyer melopong jer, aku pun t'masuk skali..
sebab dia speaking ARAB..
naseb baek dia bawak geng translator dia..
dapat jugak bebudak ni paham..
sini la baru aku mengerti betapa pentingnyer belajar banyak bhasa
especially + terutamanya bahasa ARAB nih..
aku ngn sahabat ku tadi xsempat untk solat sampai abes
cz ade sedikit kesulitan yg berlaku..
laz skali...
hm...xde ape da kot..

that's all....
selamat berpuasa dan beribadah




You Might Also Like

4 kutukan membina...

  1. dah tdo kul 4 tuh..sahur je la terus b4 tdo..apa da...

    ReplyDelete
  2. ni la owg cakap godaan nurul izzah...
    tilam 2 pandai..
    tambah2 bile da bergandingan ngn bantal n cimot...
    haha...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

    Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
    klik disini. Semoga bermanfaat insyaAllah..Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain(Hadis riwayat Al-Qudhi).

    blog anda bagus...!!! Teruskan menulis.. dan semoga sejahtera sentiasa.
    selamat menjalankan ibadah puasa.. semoga sentiasa diberi keberkatan.. insyaAllah. wassalam.

    ReplyDelete